Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Θανάσης Αλευράς: «Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει και με τα παιδιά»

Ο Θανάσης Αλευράς έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε στη μάχη του με την κατάθλιψη και το αυτοάνοσο που τον ταλαιπωρούσε, τον πατέρα Αντώνιο και τις κατηγορίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα εις βάρος του, αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στον παρουσιαστή του «Καλό Μεσημεράκι».

«Δεν μπορώ να παρακολουθήσω την ευστροφία του Νίκου Μουτσινά, έχει εκπαιδευτεί πάνω σε αυτό πολλά χρόνια. Είναι άλλο ταλέντο. Έχουμε συνεργαστεί και ισχύει ότι είναι δύσκολος συνεργάτης. Τα έχει πολύ συγκεκριμένα στο κεφάλι του. Όταν είσαι και φίλος με τον άλλο, νιώθεις ότι έχεις μια ευκολία παραπάνω να του πεις το οτιδήποτε. Περάσαμε φανταστικά, αν και δεν είναι εύκολο», δήλωσε.

Αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα για την «Κιβωτό του Κόσμου» και τον πατέρα Αντώνιο, τον οποίο και έχει γνωρίσει προσωπικά, ανέφερε: «Έχει στηρίξει πολύ την Κιβωτό του Κόσμου. Σε αυτή την εποχή είναι πολύ εύκολο μια ψεύτικη είδηση που δεν έχει ερευνηθεί στο βάθος της και επειδή οι άνθρωποι είμαστε πολύ θυμωμένοι, είμαστε και έτοιμοι να φάμε ο ένας τις σάρκες του άλλου. Να ερευνηθούν σε βάθος όλα αυτά, να μάθουμε την αλήθεια».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει και με τα παιδιά. Για εμένα είναι σοκ. Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα… δεν ξέρω τι να πω».

Τέλος, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που έζησε με την κατάθλιψη και το αυτοάνοσο που εμφάνισε. «Στη ζωή μου έχω περάσει κατάθλιψη, δεν τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Δεν το πίστευα τότε, γιατί θες να τελειώνεις με όλες αυτές τις ανασφάλειες, τον φόβο και να αποκτήσεις αυτοεκτίμηση. Η ηλικία των 40 για εμένα ήταν κομβική», εξήγησε.

Όσο για την ψωρίαση που εμφάνισε, δήλωσε: «Η ψωρίαση είναι δερματικό και φαίνεται, οπότε σε κάνει να νιώθεις μια ενοχή. Μου βγήκε μετά την τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων, που ήταν το έναυσμα νομίζω, όχι η αιτία. Γέμισα κοκκινίλες μέσα σε 25 λεπτά. Προσπάθησα να καταλάβω τι θέλει να μου πει το σώμα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι έπρεπε να πετάξω ορισμένα φορτία που με βάραιναν, να καθαρίσω και να ακούσω το μέσα μου».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου