Γιώργος Πυρπασόπουλος: Είχα κάνει οντισιόν για το «V For Vendetta» και θα έπαιζα τον πατέρα της Νάταλι Πόρτμαν (Βίντεο)

Πυρπασόπουλος 

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή, αλλά και την οντισιόν που πέρασε για την ταινία «V for Vendetta».

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα του.

«Πρόσφατα, έχασα τον μπαμπά μου. Ευτυχώς, πρόλαβε να δει το μωρό μας. Η αλήθεια είναι ότι ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε λίγο τον τελευταίο μήνα. Έφυγε 91 ετών, όρθιος. Αυτοεξυπηρετούνταν κανονικά, αλλά τον τελευταίο μήνα κατάπεσε λίγο», είπε χαρακτηριστικά.

«Το ένιωθα ότι θα έρθει το τέλος. Όταν ο άνθρωπος φτάνει σε αυτή την κατάσταση, δεν ξέρεις τι να ευχηθείς. Κι εκείνος το καταλάβαινε με κάποιον τρόπο. Χάρηκε πολύ με το μωρό μας, πάρα πολύ. Ήταν δώρο και για εκείνον. Ένιωσα ότι μια ζωή έρχεται και μια ζωή φεύγει. Ήμουν κάπως τυχερός που αυτά τα δύο συνέβησαν την ίδια περίοδο. Είχαμε πολύ καλή σχέση και του είπα όσα ήθελα να του πω», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ο ηθοποιός μίλησε και για την οντισιόν που πέρασε για την ταινία «V for Vendetta». «Κυνήγησα την καριέρα στο εξωτερικό, αλλά επειδή το έκανα σε μια αρκετά μεγάλη παραγωγή, συνειδητοποίησα πως αν ανοίξει μια πόρτα προς τα έξω, θα συμβεί από εκεί. Έτσι έχει συμβεί με όλους. Το έκανα για λίγο καιρό στο Λονδίνο, ήταν δύσκολο. Έκανα κάποιες δουλίτσες, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να μπεις στον χώρο. Είχα κάνει οντισιόν για το “V For Vendetta”, θα έπαιζα τον πατέρα της Νάταλι Πόρτμαν. Ήταν μια-δύο σκηνές», εξήγησε.