«Θα έχουμε πολλές…» – Οι αποκαλύψεις του Ηλία Ψινάκη για την νέα του εκπομπή με την Αννίτα Πάνια (Βίντεο)

Ψινάκης

Στην κάμερα της εκπομπής [email protected] μίλησε ο Ηλίας Ψινάκης, μετά τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής με την Αννίτα Πάνια.

Έμπειροι και οι δύο παρουσιαστές, έντονες προσωπικότητες, είναι ένα δίδυμο που πολλοί θα ήθελαν να δουν μαζί στην ελληνική τηλεόραση για να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Η σκέψη αυτή φυσικά δεν σημαίνει κάτι και για τη σόλο πορεία του ως παρουσιαστής του «Γηροκομείου», αφού κρίνοντας και από τα περσινά του νούμερα είχε κατακτήσει τις καρδιές του κοινού.

Ωστόσο όπως παραδέχεται και ο ίδιος θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι πιο extreme και ποια καλύτερη συνεργάτη θα μπορούσε να βρει από τη μοναδική Αννίτα, που σίγουρα η σίγουρα η χημεία τους θα είναι το κάτι άλλο.

Οι αποκαλύψεις του Ηλία Ψινάκη για την νέα του εκπομπή με την Αννίτα Πάνια

«Από παλιά είχαμε σκεφτεί με την Αννίτα και τον Βαγγέλη Περρή μια καινούργια, ανατρεπτική πρόταση, με πολλή πλάκα αλλά δεν είναι για τηλεόραση. Τώρα θα δούμε τι θα κάνουμε… δεν έχω να δηλώσω κάτι γιατί δεν είναι κάτι έτοιμο, δεν είναι κάτι συγκεκριμένο» είχε πει χαρακτηριστικά πριν λίγο καιρό ο Ηλίας Ψινάκης.

«Περνάμε πολύ ωραία. Είναι προεκλογική περίοδος, θα έχουμε πολλές προσωπικότητες και αμφιλεγόμενες και σπουδαίες, πολιτικούς πολλούς, που είναι πολύ ωραίο. Σήμερα είχαμε μία φίλη μου παλιά» δήλωσε αυτή τη φορά ο Ηλίας Ψινάκης στην κάμερα της εκπομπής.