Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ελεονώρα Μελέτη: Mου λέγανε εάν δω την Ελένη Μενεγάκη να μην της μιλήσω (Βίντεο)

Η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από τον αέρα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και με αφορμή την τηλεοπτική συνάντηση της Ρούλας Κορομηλά με την Ελένη Μενεγάκη, μίλησε για την εποχή που ξεκίνησε στην πρωινή ζώνη του ANT1, ως η νέα παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ».

Όπως ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια, ουδέποτε υπήρξε κόντρα ανάμεσα στην ίδια και στην Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο έχει να θυμάται αρκετά περιστατικά με το πώς παρουσίαζαν τη σχέση τους μέσα μαζικής ενημέρωσης.

«Μου λέγανε, εάν δεις έξω στα μπουζούκια την Ελένη Μενεγάκη μην της μιλήσεις, γιατί να μην της μιλήσω; Θα σε φέρει σε δύσκολη θέση μπροστά στον κόσμο, μου λέγανε. Είχα γαλουχηθεί, προσπαθούσε και ο σταθμός να προστατέψει διάφορα πιθανά ατοπήματα της δικής μου τότε απειρίας και λόγω ότι δεν ξέρεις, πώς θα αντιδράσει ένας άνθρωπος, που έχει φύγει μετά από τόσα χρόνια από έναν σταθμό, όντως υπήρξαν στιγμές που έμπαινα σε ένα μαγαζί και μέσα ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Έβγαινα στις 4 το πρωί και έπαιρνα τηλέφωνο τους ανθρώπους του ANT1 και έλεγα: Να μπω; Και αν μπω να μιλήσω;» αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου