Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κιβωτός του Κόσμου: «Τους κάναμε δωρεά κτίρια και έβαζαν όρο να τους τα γράψουμε» αποκαλύπτει η Σήλια Κριθαριώτη

Σε εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται οι δωρεές που έκαναν πολίτες στην «Κιβωτό του κόσμου», προκειμένου τα παιδιά που ζουν εκεί να έχουν μια καλύτερη ζωή. Εφοπλιστές, βιομήχανοι, μεγάλες εταιρίες, ομογενείς, σχολεία, σύλλογοι, και πολλοί απλοί άνθρωποι έδιναν όχι μόνο χρήματα αλλά δώριζαν ακίνητα, και οικόπεδα.

Άνθρωποι με μεγάλη οικονομική επιφάνεια στήριξαν τα δεκάδες παιδιά που όπως πίστεψαν βρήκαν καταφύγιο στην κιβωτό του κόσμου. Πολλοί από αυτούς όμως απογοητεύτηκαν από τις εξελίξεις αλλά και από κάποιες περίεργες συμπεριφορές.

Μάλιστα, η καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη , αποκάλυψε τον όρο που ζητούσε να βάλει η ΜΚΟ, όταν ο σύζυγός της θέλησε να κάνει δωρεά ορισμένα κτίρια.

«Ο άντρας μου ήθελε να κάνει, και όπως το έχει κάνει στη Χίο και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, δωρεά διάφορα κτίρια, για να φιλοξενούνται παιδιά» είπε αρχικά η Σήλια Κριθαριώτη και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Η Κιβωτός είχε έναν όρο, να τους γράψουν τα κτίρια».

Παράλληλα, μίλησε για τις συνεργασίες της με διάσημες σταρ του εξωτερικού και εξέφρασε το παράπονό της για όλους όσοι υποστηρίζουν ότι η ίδια πληρώνει celebrities για να φορέσουν τις δημιουργίες της.

«Επειδή ακούγονται πολλά, δεν έχω πληρώσει ποτέ ούτε ένα ευρώ, παρά μόνο την εταιρεία κούριερ για να στέλνω τα ρούχα για τα fitting. Με στεναχωρούν γιατί όταν ακούω παράλογα πράγματα, όπως το ότι μπορεί ο άνδρας μου να έδωσε 1 εκατ. ευρώ στην Μπιγιονσέ για να φορέσει τα ρούχα μου, ας αναλογιστούν όλοι πως δεν έχω ούτε ένα ατελιέ στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη , δεν έχω κανένα, όλα τα κάνω εγώ και ο συνεργάτης μου», πρόσθεσε η σχεδιάστρια μόδας και συνέχισε: «Η Τζένιφερ Λόπεζ όταν είδε το κέντημά μου από κοντά, μου είπε ότι έχει καιρό να δει τέτοια δουλειά».

 

 

Για «θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα» κάνουν λόγο οι συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου

Την ίδια στιγμή, σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο πατέρας Αντώνιος μετά τη «βροχή» καταγγελιών εις βάρος του σχετικά με την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου». «Δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;» δηλώνει ο πατέρας Αντώνιος στο Star.

Από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα αναφέρει: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».

Δηλώσεις πάντως έκαναν και οι συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου. «Δεν είναι αλήθεια οι καταγγελίες. Πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα», σχολιάζουν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00