Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Αλεξάνδρα Παντελάκη: Έπαιρνα περίπου 1.000 ευρώ το επεισόδιο όταν έπαιζα στο «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Για την αμοιβή της στην κωμική σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί», τον ρόλο της στον «Παράδεισο των κυριών» ως Ζηνοβία, τον σύζυγό της, αλλά και τις υποθέσεις του Φιλιππίδη και Λιγνάδη μίλησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και το ποσό που λάμβανε μηνιαίως για τον ρόλο της «γιαγιάς Ιφιγένειας». «Έπαιρνα περίπου 1.000-1.000 τόσο ευρώ το επεισόδιο στο “Ευτυχισμένοι Μαζί”, αλλά σε μία μέρα μπορεί να είχα τελειώσει τις σκηνές μου από 3 επεισόδια. Και 4 επεισόδια τον μήνα σημαίνει 4.000 ευρώ» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παντελάκη.

Για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, η Αλεξάνδρα Παντελάκη σχολίασε: «Ο Πέτρος με είχε σκηνοθετήσει στο Εθνικό Θέατρο. Ήταν άψογος. Και με τον Λιγνάδη, όταν παίζαμε στην Αίθουσα του Θρόνου, κάναμε τόσο ωραίες συζητήσεις. Ήταν τόσο μορφωμένος, δεν πάει το μυαλό μου. Έμεινα άναυδη» δήλωσε η Αλεξάνδρα Παντελάκη και πρόσθεσε : «Χάρηκα που τα κορίτσια και τα αγόρια βρήκαν το θάρρος και μίλησαν. Όλοι πρέπει να μιλάνε για να σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές».

Έπειτα, μίλησε για τον «Παράδεισο των κυριών» και για τον «Αστυνόμο Χρηστίδη» σημείωσε πως: «Ελπίζω να πληρώσει και να θριαμβεύσει το καλό, αλλά δε νομίζω ότι θα γίνει πολύ σύντομα αυτό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον «Ντίνο Παπακώστα»: «Η Ζηνοβία είναι σαν δεύτερη μητέρα του.. Τον αγαπάνε τόσο πολύ τον Ντίνο που νομίζω πως μάλλον εύκολα θα παρηγορηθεί.. Η Μιράντα είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και νομίζω πως τελικά κάτι θα γίνει μεταξύ τους».
Αλεξανδρα_Παντελακη__1_

Τέλος, για τον σύζυγό της, είπε: «Ο άντρας μου έχει βάλει μία ταμπέλα έξω από το δωμάτιό μου που γράφει: εδώ κοιμάται η βασίλισσα. Είναι ζωγράφος και με ζωγραφίζει. Παντρεύτηκα στα 48 και θέλω να πω σε όλο τον κόσμο, κυρίως στις γυναίκες, να μην απελπίζονται. Αν είσαι πραγματικά ανοιχτός, η ζωή θα σου φέρει».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00