Βασίλης Ζούλιας: Οι απόπειρες αυτοκτονίας, ο εθισμός στα ναρκωτικά και η συνεργασία με το Netflix (Βίντεο)

Ζούλιας

Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε για το δύσκολο παρελθόν του, τις απόπειρες αυτοκτονίας από την ηλικία των 8 και τους εθισμούς στα ναρκωτικά, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο σχεδιαστής μόδας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και έκανε μία αναδρομή στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την περίοδο που ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά, αλλά και τη συνεργασία του με την παραγωγή του Netflix για το «Emily in Paris».

«Ήμουν δυστυχισμένο παιδί, δυστυχισμένος άνθρωπος. Είμαι μία εθισμένη προσωπικότητα, οπότε μέχρι να μπω στην ανάρρωση στα 29, ήμουν ένας άνθρωπος που μισούσε τον εαυτό του. Εγώ λέω ότι γεννήθηκα με αυτή την προδιάθεση. Μία εθισμένη προσωπικότητα γενικά αισθάνεται μία δυσκολία να αντιμετωπίσει τη ζωή, πονάει» είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

«Όταν ήρθαν τα ναρκωτικά, ήρθαν σαν βάλσαμο. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Είχα κάνει τόσες απόπειρες, που κατά κάποιον τρόπο «σώθηκα». Έλεγα ότι τουλάχιστον δεν θα χρειάζεται να πονάω. Απόπειρες έκανα από 8 ετών» τόνισε στη συνέχεια, ο σχεδιαστής.

 

 

«Το 1986 σταμάτησα να γελάω, στα 23 μου χρόνια. Εκεί άρχισε και η πολύ σοβαρή χρήση των ναρκωτικών και κράτησε 6 χρόνια όλο αυτό. Μιλάμε για τη δεκαετία του ’80, στην Ελλάδα δεν υπήρχαν τέτοιες ομάδες βοήθειας για να απευθυνθώ. Και η νομοθεσία για τα ναρκωτικά ήταν τότε πολύ διαφορετική, εξ’ ου και η ιστορία που μ’ έπιασαν κι έπεσα στο κενό από το δικαστήριο. Γι’ αυτό και δεν μπήκα φυλακή. Μου έβγαλε ο αστυνομικός τις χειροπέδες, πήγα να χαιρετήσω τη μητέρα μου και έτρεξα. Δεν μπόρεσε να με κρατήσει κανείς, του πατριού μου του έμεινε η τσέπη μου στο χέρι» διηγήθηκε και έπειτα, επισήμανε ότι: «Πρέπει να ζητήσεις βοήθεια από τους ειδικούς. Αυτό που λένε “εγώ αν δεν το περάσω μόνος μου δεν γίνεται” ξεχάστε το, δεν υπάρχει».

 

Το «Emily in Paris»

Μία σημαντική στιγμή στην καριέρα του, ήταν όταν ανέλαβε το ενδυματολογικό κομμάτι στη δημοφιλή σειρά «Emily in Paris». «Με έβαλε εντελώς στον παγκόσμιο κόσμο της μόδας» δήλωσε για την παγκοσμίου φήμης σειρά του Netflix και τόνισε ότι μέσα σε λίγες ώρες από την προβολή του πρώτου κιόλας επεισοδίου, το σάιτ με τα ρούχα που σχεδιάζει «απογειώθηκε».