Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλειος Κωστέτσος για την Κιβωτό του κόσμου: «Κανένα ίδρυμα δεν είναι όπως φαίνεται, όλα κάτι κρύβουν»

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το Πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της «Κιβωτού του κόσμου». Αλλεπάλληλες οι καταθέσεις των παιδιών που φιλοξενούνταν στα ιδρύματα, για ασέλγεια, ξυλοδαρμούς και ψυχολογικές κακοποιήσεις, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος δεν έκρυψε την οργή του και δημοσιεύοντας μερικά stories στο Instagram, σχολίασε τη ζοφερή επικαιρότητα των τελευταίων ημερών.

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε για τον πατέρα Αντώνιο και την εξουσία, που έρχεται για να καλύψει τις ανώμαλες ορέξεις πολλών ανθρώπων. Μεταξύ άλλων υποστήριξε την ανάγκη, να σταματήσουν τα κολλήματα που εμποδίζουν πολλά παιδιά είτε να βρουν ανάδοχες οικογένειες, είτε να υιοθετηθούν από ανθρώπους που θα τους δείξουν αληθινά την αγάπη. 

«Δυστυχώς για εμένα… κανένα ίδρυμα δεν είναι αθώο… Κανένα ίδρυμα δεν είναι όπως φαίνεται… Όλα κάτι κρύβουν…» έγραψε αρχικά.

Vasileios_kwstetsos___2_

«Πολιτικοί και παπάδες στον ίδιο παρονομαστή. Η εξουσία δυστυχώς καλύπτει τις ανώμαλες ορέξεις πολλών. Είτε οικονομικές είτε σαρκικές» ανέφερε σε μία άλλη δημοσίευσή του.

Vasileios_kwstetsos___1_

«Από το να γεμίζουν τις τσέπες τους διάφορα ιδρύματα. Ας δώσουν επιτέλους στην Ελλάδα τα άμοιρα παιδάκια αυτά, σε οικογένειες για υιοθεσία και αναδοχές. τουλάχιστον θα έχουμε πολύ λιγότερα θύματα βιασμών και ψυχολογικών προβλημάτων» έγραψε στην τελευταία του δημοσίευση ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Vasileios_kwstetsos___3_

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00