Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είμαι άρρωστος με τον Ολυμπιακό»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ 1 και ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή αλλά και την εκπομπή «Στην υγειά μας», την οποία παρουσίασε για πολλά χρόνια.

Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει ο Ολυμπιακός, καθώς ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι οπαδός των «ερυθρόλευκων» και τρέφει μεγάλη αγάπη για την ομάδα του Πειραιά. Τόνισε μάλιστα χαρακτηριστικά πως είναι άρρωστος Ολυμπιακός και περιέγραψε στιγμές από την παρουσία του στις εξέδρες, σε αγώνες των πειραιωτών.

«Το άνω και κάτω τελεία, είναι προς το παρόν κάτω τελεία. Δεν πάμε καλά. Έχω γονατίσει σε εικόνα. Είμαι άρρωστος με τον Ολυμπιακό. Από μικρό παιδί, δεν ξέρω γιατί. Έτσι μεγαλώσαμε εκεί στον Πειραιά, στην Κοκκινιά τότε. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Δεν βλέπω παιχνίδια.

Από μικρό παιδί πήγαινα στο γήπεδο και ήμουν όλο κάτω, τα γκολ τα άκουγα. Ήμουνα σκυμμένος. Φοβόμουνα. Αν έκανε επίθεση η άλλη ομάδα είχα κάτω το κεφάλι.

Κλέβαμε την μπάλα, κάναμε επίθεση και βάζαμε γκολ και έλεγα “τι έγινε”, μπήκε γκολ. Και πανηγύριζα. Δεν τα έβλεπα τα γκολ. Έχω πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε και για την εκπομπή που παρουσίασε για πολλά χρόνια, το «στην Υγειά μας», επισημαίνοντας πως δεν του λείπει.

«Είπαμε με την ΕΡΤ να κάνουμε ένα μεγάλο γλέντι σαν το “Στην υγειά μας” για τις γιορτές. Για μένα θα είναι λίγο σαν αποχαιρετιστήριο γιατί κόπηκαν λίγο απότομα τα πράγματα. Στον κόσμο λείπει πολύ η εκπομπή, μου το λένε στον δρόμο, με ρωτάνε πότε θα ξαναγίνει, “ποτέ” τους απαντώ», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Έκλεισε ένας κύκλος πολύ ωραία, εγώ τώρα απολαμβάνω την υποκριτική. Δεν μου λείπει η εκπομπή γιατί έχω “φυλακίσει” μέσα σπουδαίες στιγμές. Δυσάρεστες όχι, δεν κρατάω τέτοια, δεν με ενδιαφέρουν. Γενικά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέει ο κόσμος. Υπάρχουν πέντε άνθρωποι που μετράω τη γνώμη τους, από εκεί και πέρα δεν πάει να λένε… Θα είναι προίκα μου για πάντα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00