Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Γιώργος Μαυρίδης και Σάκης Τανιμανίδης: Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφιλίωσή τους

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star, μαζί με την σύζυγό του, Κρίστη Καθάργια, μετά την αποχώρησή τους από το Asia Express.

O παρουσιαστής και tattoo artist, αποκάλυψε μεταξύ άλλων και το παρασκήνιο της συμφιλίωσής του με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η αποκατεστημένη σχέση των δύο πρώην συνεργατών έγινε μάλιστα γνωστή, όταν ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε καλεσμένος στη βάφτιση των δίδυμων παιδιών του παρουσιαστή στη Μύκονο.

5237_SAKIS_TANIMANIDIS_GIORGOS_MAVRIDIS_1792022
Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης στη βάφτιση των παιδιών του πρώτου, στη Μύκονο

Οι δύο άντρες συνδέονταν με μία μακροχρόνια φιλία και τα τελευταία χρόνια είχαν απομακρυνθεί, χωρίς να γίνονται σαφείς οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Με τις δηλώσεις του ο Γιώργος Μαυρίδης τόνισε τον τρόπο με τον οποίο, ήρθαν ξανά σε επαφή.

«Νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να μένουν μεταξύ των ανθρώπων. Δεν θέλω να αναλύσω το παρελθόν, αλλά κάποια στιγμή βρεθήκαμε, συναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, τον πήρα του ευχήθηκα για τα παιδιά του, είχαμε κάποια ανταλλαγή σε ανθρώπινο επίπεδο» είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

«Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε με την Κρίστη, ήταν μια δύσκολη διαδικασία η οργάνωση, γιατί ήταν λίγα τα άτομα, εγώ όμως της εξήγησα ότι ήθελα να καλέσω όλα τα παιδιά από το World Party και τον Γιώργο και τον Θοδωρή και τον Σάκη. Δεν μπόρεσε να έρθει, γιατί είχε τις δικές τους δουλειές, είχε κάποια θέματα υγείας. Όταν έγινε η βάφτιση όμως, με κάλεσε να πάω και πήγα» τόνισε κλείνοντας ο tattoo artist και παρουσιαστής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00