Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Η κόρη μου βαφτίστηκε στα έξι, ήμασταν λίγο προοδευτικοί»

Πριν από μερικές ημέρες η κόρη του Λάζαρου Γεωγρακόπουλου παραχώρησε μία συνέντευξη όπου δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι η οικογένειά της είναι αντισυμβατική.

Ο ηθοποιός ήρθε να το επιβεβαιώσει, μέσα από πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε ότι η Joanne, βαφτίστηκε σε ηλικία 6 ετών, ενώ είπε πως ο ίδιος ήθελε να την αφήσει να αποφασίσει μόνη της σε μεγαλύτερη ηλικία αν ήθελε να βαφτιστεί.

Όταν η παρουσιάστρια του έδειξε μια φωτογραφία από την ημέρα της βάφτισης, εκείνος είπε:

«Εδώ είναι η Ιωαννούλα μικρή, ήταν γύρω στα έξι. Η μαμά μου ήθελε οπωσδήποτε να γίνει μία βάφτιση. Εμείς ούτε καν το σκεφτόμασταν. Λέγαμε ότι κάποια στιγμή η Ιωάννα θα μεγαλώσει και θα αποφασίσει αν θέλει να βαφτιστεί, να πάρει ό,τι όνομα θέλει. Ήμασταν λίγο προοδευτικοί. Αλλά το ήθελε τόσο πολύ η μανούλα που της κάναμε το χατίρι και κάναμε μια υπέροχη βάφτιση. Ήταν 5,5 – 6 ετών και ήρθαν οι συμμαθητές της από το νηπιαγωγείο και οι δασκάλες της. Μετά έγινε ένα πάρτι και το θυμάται ακόμα και σήμερα πολύ έντονα η Ιωάννα όλο αυτό. Δεν έκλαψε καθόλου, ήταν με ένα εσωρουχάκι απλά ο παπάς της έριξε τόσο λάδι που… Της έριξε μισό μπουκάλι».

Ο ηθοποιός στη συνέχεια μίλησε για τον «Σασμό», αλλά και για τα γυρίσματα της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών», όπου και πρωταγωνιστεί.

Όσο για την διαχείριση της αναγνωρισιμότητας τόνισε: «Για ένα μεγάλο μέρος του κοινού το να μην σε ξέρει σημαίνει ότι δεν είσαι καν ηθοποιός. Δηλαδή, η γνώμη του για σένα δεν είναι και τόσο καλή. Ποτέ δεν ήταν ο στόχος μου αυτός, να γίνω γνωστός , με ενδιέφερε να κάνω πάντοτε τα πράγματα έτσι όπως τα ήθελα και σε αυτό τα έχω καταφέρει».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00