Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Φωτεινή Πετρογιάννη: Η πρώτη αντίδραση για την κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μία πρωτοφανής κόντρα έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα στη Φωτεινή Πετρογιάννη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν μέσω Twitter βαριές κουβέντες και πολλοί ήταν εκείνοι που τοποθετήθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα.

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend συνάντησε την παρουσιάστρια του «Πρωινού», η οποία παραδέχτηκε πως έχει στεναχωρηθεί πολύ με όσα έγιναν. Ωστόσο, δεν θέλησε να κάνει κάποια περεταίρω δήλωση.

«Στεναχωρήθηκα ναι. Σας ευχαριστώ όμως. Θα περάσει. Όλα περνούν. Μόνο τα σημαντικά δεν περνούν, τα πολύ σημαντικά», ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Τι συνέβη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όλα ξεκίνησαν, όταν κάποιος δημοσίευσε ένα βίντεο, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να σχολιάζει στο «Πρωινό», την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συμπεριφορά που είχε κατά το παρελθόν.

«Πες κι εσύ μία κακία για την Σπυροπούλου. Θαψτην όσο θες. «Αποκάλυψε» ό,τι βλακεία σου κατέβει. Άλλωστε κανείς δεν θα ψάξει την αλήθεια. Κανείς δεν θα σου ζητήσει να αποδείξεις για αυτά που λες. Φτάνει να ικανοποιηθεί ο φθόνος κάποιων», έγραψε χαρακτηριστικά ο χρήστης.

Στο tweet αυτό απάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η κυρία Πετρογιάννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς μπήκε στον Alpha..ερώτηση για δυνατούς λύτες. Αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».

Με τη σειρά της, η δημοσιογράφος σχολίασε κάτω από το tweet: «Μεγάλο. Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1 ευρώ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε συνέχεια στο διαδικτυακό «ξεκατίνιασμα» και σημείωσε: «Να πούνε τι; Που έγλυφες 24/7 τη Μαρία, να μιλήσει στον πατέρα της, γιατί αυτή δεν έκανε κουμέντο; Που όταν πέθανε ο πατέρας της δεν της μίλησες καν; Που διαδίδεις μέσα στο κανάλι ότι είσαι η καλύτερη από την κάθε παρουσιάστρια που ψάχνει ο Λιάγκας; Ο κόσμος ναι, μιλάει».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη επανήλθε: «Κωνσταντίνα μου, ελπίζω να βρεις έστω και ΕΝΑΝ άνθρωπο να υποστηρίξει τα ψέματα που γράφεις. Καλό σου βράδυ».

Τότε η παρουσιάστρια της σχολίασε: «Είσαι αστεία! Κακώς βρήκες το τηλέφωνο μου και με παίρνεις τέτοια ώρα με ποιο δικαίωμα και μου στέλνεις και μήνυμα; Γιατί όταν έκανες ρεπορτάζ δεν τον ήξερες τον αριθμό μου;».

Και συνέχισε η εγκυμονούσα: «Εσύ τι επιχειρήματα έχεις παραθέσει για εμένα όλα αυτά τα χρόνια που ανοίγεις το στόμα σου σαν βόθρο; Ακόμα και τώρα που είμαι σε αυτή την τόσο ευαίσθητη φάση της ζωής μου λες φήμες!!! Άσε λοιπόν να λέω και εγώ αυτά που ξέρω και ο κόσμος θα κρίνει όπως κάνει με όλους»!

«Σε πήρα για να μου πεις όλα αυτά που θες στο τηλ. Προτιμάς εδώ όπως βλέπω! Θα έχεις τους λόγους σου. Δε θα συμμετάσχω. Καληνύχτα!», της έγραψε η Φωτεινή Πετρογιάννη για να λάβει την απάντηση: «Πήρα παράδειγμα τη δημοσιογραφική σου στάση τα τελευταία χρόνια! Λέω κάτι θα ξέρει να το κάνει δημόσια Αν και άλλαξε απ’ όταν παντρεύτηκα, μας το χάλασες λίγο, αγχώθηκες και πήρες και τον άνδρα μου να τον ενοχλήσεις τέτοια ώρα! Μπράβο σου έχεις θράσος δεν είναι τίποτα τυχαίο».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Το 11ο live του J2US θα μεταδοθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00