Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Βάσια Τριφύλλη για Σοφία Παυλίδου: «Φαίνεται είναι ανακατώστρα» (Βίντεο)

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου.

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, με αφορμή τις αλληλομηνύσεις περί ξυλοδαρμού.

Η δικάσιμος είχε αναβληθεί τον περασμένο Μάιο, όταν ο ηθοποιός είχε επικαλεστεί πρόβλημα υγείας και νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Το 2018 οι δυο τους συμμετείχαν στην ίδια θεατρική παράσταση με τίτλο «Πετάει – Πετάει». Μετά τη μήνυση της Σοφίας Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση εναντίον της για σωματική βλάβη. Μετά από αίτημα της Εισαγγελίας, η υπόθεση εκδικάζεται και για τις δύο μηνύσεις. Στην κατάθεσή της, η Σοφία Παυλίδου ισχυρίζεται ότι ο Μάνος Παπαγιάννης άσκησε σωματική βία πάνω της, πετώντας τη σε μία καρέκλα με αποτέλεσμα να χτυπήσει, ενώ την εξέβριζε.

Η Βάσια Τριφύλλη που ήταν ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη παράσταση και εξήγησε τους λόγους που δεν έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, ενώ σχολίασε και την ατάκα που η Σοφία Παυλίδου υποστηρίζει ότι ο Μάνος Παπαγιάννης είπε για την ίδια, ότι: «Η Βάσια Τριφύλλη πρέπει να μάθει θέατρο».

«Δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό. Ούτε τότε μίλησα, ούτε τώρα θα πω κάτι γιατί πραγματικά δεν ήμουν μπροστά. Δε το ξέρω αυτό. Δε μπορώ να μιλήσω για κάτι που δεν το ξέρω απευθείας. Και τότε ακόμα που ήμασταν στον θίασο, δεν τους έβλεπα. Εγώ πήγαινα αργά γιατί έβγαινα στο δεύτερο μέρος και έφευγα και πρώτη. Δεν είχαμε πάρε – δώσε, δεν είχαμε πολλές φιλίες. Ήμασταν καλά, αγαπημένοι» είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Με εμένα και τον Μάνο Παπαγιάννη δεν είχε συμβεί ποτέ τίποτα… Λυπάμαι αν ο Παπαγιάννης είπε κάτι τέτοιο. Αν με δυο παιδιά και τόσα χρόνια στο θέατρο πιστεύει ότι εγώ πρέπει να ξαναπάω στη σχολή, να μου κάνει τα έξοδα να πάω» συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας τη στάση της Σοφίας Παυλίδου η Βάσια Τριφύλλη επισήμανε: «Η Παυλίδου φαίνεται είναι ανακατώστρα. Εγώ δεν το ξέρω αυτό το θέμα. Μπορεί να σε απογοητεύω αλλά είμαι πολύ δίκαιος άνθρωπος. Δε λέω ψέματα. Έχω αυτό το ελάττωμα. Και ξέρεις γιατί δε λέω ψέματα; Γιατί είμαι γριά και τα ξεχνάω και γίνομαι ρεζίλι. Δεν έχω κληθεί από το δικαστήριο. Τους το ξέκοψα την ίδια στιγμή. Τους είπα ότι εγώ δεν είμαι μάρτυρας για κανέναν. Θα ορκιστώ για κάτι που δεν είδα; Τη φασαρία την άκουσα αλλά πολλές φορές ακούμε φασαρίες χωρίς να ξέρουμε ποιος φωνάζει, ποιος δέρνει».

 

https://www.youtube.com/watch?v=0nhicdn4z90

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου