Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Σοφία Παυλίδου: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δίκη με τον Μάνο Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε σε κοινωνική εκδήλωση και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Η ηθοποιός έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις, εν μέσω της δίκης της με τον Μάνο Παπαγιάννη.

Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, με αφορμή τις αλληλομηνύσεις περί ξυλοδαρμού.

Η δικάσιμος είχε αναβληθεί τον περασμένο Μάιο, όταν ο ηθοποιός είχε επικαλεστεί πρόβλημα υγείας και νοσηλεία στο νοσοκομείο, γεγονός που είχε προκαλέσει την αντίδραση της Σοφίας Παυλίδου: «Ο κ. Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το συμβάν γυρνούσε σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ» είχε δηλώσει.

Εκείνη την περίοδο και σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Μάνος Παπαγιάννης νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα.

Το 2018 οι δυο τους συμμετείχαν στην ίδια θεατρική παράσταση με τίτλο «Πετάει – Πετάει». Μετά τη μήνυση της Σοφίας Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση εναντίον της για σωματική βλάβη. Μετά από αίτημα της Εισαγγελίας, η υπόθεση εκδικάζεται και για τις δύο μηνύσεις. Στην κατάθεσή της, η Σοφία Παυλίδου ισχυρίζεται ότι ο Μάνος Παπαγιάννης άσκησε σωματική βία πάνω της, πετώντας τη σε μία καρέκλα με αποτέλεσμα να χτυπήσει, ενώ την εξέβριζε.

Με τις σημερινές δηλώσεις της, η Σοφία Παυλίδου έκανε αναφορά στη δίκη, ενώ μίλησε και για τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Κάτια Νικολαϊδου να μην μπορεί να καταθέσει: «Δεν θα κάνω κάποια δήλωση για το συγκεκριμένο περιστατικό αυτή τη στιγμή γιατί η δίκη είναι σε εξέλιξη και δεν μπορώ να μιλήσω ούτε εγώ. Τώρα που ξεκίνησε η δίκη είμαι ψυχολογικά καλά. Η Κάτια Νικολαΐδου ήταν εκεί, έδωσε την κατάθεσή της και ρωτήθηκε κανονικά. Δεν μπορώ να σας μιλήσω. Εννοείται είναι ψυχοφθόρο. Δεν θα πούμε κάτι για τη δίκη».

 

Η κατάθεση του Μάνου Παπαγιάννη

Με σχετικό ρεπορτάζ η εκπομπή «Super Κατερίνα», γνωστοποίησε όλα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο από την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη, ο οποίος μίλησε για σκευωρία σε βάρος του.

«Κάποια στιγμή έπρεπε να πει μια ατάκα που δεν την είπε. Ήταν μέρος της σκηνής για να πάει παρακάτω. Εγώ δεν το συνέχισα και ήρθε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και μου είπε “επίτηδες δεν είπε την ατάκα”. Εγώ του είπα πως αποκλείεται και τότε μου απάντησε “δεν την είπε, γιατί δεν είπες εσύ την προηγούμενη ατάκα”. Αυτό του το εκμυστηρεύτηκε η ίδια στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια της παράστασης. Έβαλα ένα παντελόνι και βγήκα και της είπα “Σοφία να σου πω, γιατί δεν είπες την ατάκα;”».

Ο ηθοποιός μίλησε στη συνέχεια της κατάθεσής του για σκευωρία σε βάρος του: «Φυσικά υπάρχει σκευωρία και δεν χρησιμοποιώ τέτοιες εκφράσεις. Γνωρίζω ότι ο κ. Καλυβάτσης ήταν πολλά χρόνια με την κ. Παυλίδου και είναι φυσικό να τη στηρίξει. Ο κ. Καλυβάτσης πήρε τον δικό μου ρόλο, εγώ έμεινα χωρίς δουλειά. Η κ. Παυλίδου ήθελε να απολυθώ εγώ, όχι να σταματήσει η παράσταση. Εκβιαστικά έφερε την αστυνομία εν ώρα της παράστασης να με συλλάβουν, αυτό είναι πολύ σοβαρό».

 

 

Η κατάθεση της Σοφίας Παυλίδου

Η κατάθεση της Σοφίας Παυλίδου στο δικαστήριο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

«Πάνω στη σκηνή λόγω του ότι δεν έκανα μια κίνηση αναγκάστηκε ο κύριος Παπαγιάννης να τη συμπληρώσει μόνος του, μετά το τέλος της παράστασης ανέβηκα στο καμαρίνι και μου είπε “Σοφία γιατί δεν έκανες την κίνηση;”

Μου είπε “θα σου γ@μ@σω ό,τι έχεις και δεν έχεις, δε θα μου κόβεις εμένα τις σκηνές”. Μετά από λίγα λεπτά ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος και με έπιασε από τον λαιμό και με πέταξε πίσω και έπεσα και χτύπησα πάνω σε μια καρέκλα. Ανέβηκε ο Καλυβάτσης, τον πήρε και τον κατέβασε κάτω. Η Κόνι ήταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια και του φώναζε “τι κάνεις”.

Απ΄ έξω ήταν τρεις φίλοι μου, που ήρθαν να δουν την παράσταση και με πήγαν στο Ασκληπιείο Βούλας. Δεν δέχτηκα ποτέ ούτε τηλεφώνημα, ούτε πως είσαι, ούτε από εκείνον, ούτε από τη σύζυγό του. Όσο ήμουν πεσμένη κάτω μου φώναζε “θα σε γ@μ@σω π@λιοπ@α. Εμένα δε μου κλείνει κανένας την πόρτα”.

Πήρα αμέσως την κυρία Παναγοπούλου. Της είπα ότι δέχτηκα επίθεση και δε μπορώ να συνεχίσω σε αυτή την παράσταση. Ο κατηγορούμενος πήγε κανονικά την επόμενη μέρα στο θέατρο και εκείνος και η σύζυγός του, χαμογελαστοί και δεν υπήρχαν εκδορές. Μετά το τέλος της παράστασης μαζεύτηκαν όλοι να συζητήσουν το περιστατικό. Η κυρία Παναγοπούλου του ζήτησε να πει “συγγνώμη” και είπε “δε ζητάω συγγνώμη”»

Σε ερώτηση για το αν είχε ακούσει κάτι για τον Μάνο Παπαγιάννη πριν από το περιστατικό απάντησε: «Πριν από 3-4 μέρες φώναζε “να πάει να μάθει θέατρο”. Πήγα του χτύπησα την πόρτα και τον ρώτησα αν εννούσε εμένα και είπε όχι. Έμαθα ότι εννούσε τη Βάσια Τρυφύλλη».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00