Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Δημήτρης Πιατάς: «Όταν πέθανε ο Θανάσης Βέγγος ο κολλητός του με πήρε και πήγαμε στον νεκροθάλαμο» (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο παράπονο του Κωνσταντίνου Τζουμα, στον λόγο που ο Θανάσης Βέγγος, δεν έδινε συνεντεύξεις και σχολίασε τους λόγους που δεν παίζει στον ίδιο θίασο με την κόρη του.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε αρχικά πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας τον είχε αποκαλέσει «ευφορική μπαλίτσα»: «Δεν πήγα στο τελευταίο αντίο του Κωνσταντίνου Τζούμα. Για Εμένα έχει πάει ταξίδι, θα έρθει… Ο Κωνσταντίνος Τζούμας είχε πληγωθεί από τα ΜΜΕ, έκανε χιούμορ και μεταφράστηκε αλλιώς».

Όσον αφορά στους λόγους που έχει αποφύγει να παίξει στον ίδιο θίασο με την κόρη του, τόνισε πως θα ήταν σκάνδαλο, ενώ τόνισε πως το επώνυμό του έκλεισε πόρτες στην κόρη του.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πιατά αποκάλυψε πως ο Νίκος Μουτσινάς ήταν μαθητής του και φαινόταν ότι είχε «τρέλα», ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ήταν η δική του ανακάλυψη στο θέατρο.

Για τον σπουδαίο Θανάση Βέγγο ο ηθοποιός σχολίασε: «Όταν πέθανε ο Θανάσης Βέγγος ο κολλητός του με πήρε και πήγαμε στον νεκροθάλαμο. Μπήκα μέσα και η πόρτα κλείδωσε, μείναμε 20 λεπτά οι δυο μας».

Εξηγώντας του λόγους για τους οποίους ο Θανάσης Βέγγος δεν έδινε συνεντεύξεις: «Τη δεκαετία του ’50 έγινε κάτι με μία δημοσιογράφο και μία κοπέλα που φωτογραφήθηκε. Ο Θανάσης νόμιζε ότι προσβλήθηκε η γυναίκα του και δεν έδωσε ποτέ ξανά συνέντευξη».

Επιπλέον ο Δημήτρης Πιατάς σημείωσε πως στο βιβλίο του με τίτλο «Σινέ Λαύκος» η δημοσιογράφος που αναφέρει, είναι η Ελεονώρα Μελέτη: «Είχε κυκλοφορήσει στο χωριό Λαύκος ότι είχε έρθει η Ελεονώρα Μελέτη σε ένα ξενοδοχείο, ότι την είχαν δει. Θέλοντας να δώσω ένα φινάλε θεώρησα ότι ήταν ωραίο να ερχόταν μία δημοσιογράφος, η Ελεονώρα Μελέτη, να πάρει μία συνέντευξη και να τελειώσει έτσι το βιβλίο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου