Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Κατερίνα Καινούργιου: Το εξώδικο στην εκπομπή της και η δημόσια συγγνώμη – «Δεν είχαμε πρόθεση να…» (Βίντεο)

Εξώδικο από τον πατέρα Νικόλαο Αργυρόπουλο, εφημέριο του Ιερού Ναού του Αιμιλιανού στον Λόφο Σκουζέ, δέχτηκε η εκπομπή «Super Κατερίνα», για όσα ειπώθηκαν στον «αέρα» στις 25 Οκτωβρίου του 2022, σχετικά με τη σύνδεση του ιερέα με τον Ηλία Μίχο και την πληροφορία περί «αυτοκτονίας» του.

Τότε, ο πατέρας Νικόλαος είχε αρνηθεί τυχόν σχέση με τον 53χρονο κατηγορούμενο και μάλιστα είχε τονίσει ότι τον είχε εκδιώξει από επίτροπο του ναού.

Ο ίδιος έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για όσα ειπώθηκαν on air ενώ ζήτησε να αποκατασταθεί άμεσα και δημόσια η αλήθεια από την παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής (4/11) διευκρίνισε πως ούτε η ίδια, ούτε οι συνεργάτες της είχαν την πρόθεση να δημιουργηθεί λανθασμένη εικόνα σε σχέση με το πρόσωπο του πατέρα Νικόλαου και πως λυπάται για το θέμα που δημιουργήθηκε.

«Δεν είχαμε πρόθεση να δημιουργηθεί λάθος εικόνα. Ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη αν δημιουργήθηκε μια λανθασμένη άποψη και αν αναστατώσαμε κάποιον άθελά μας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου