Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: «Είμαι ερωτευμένη, αλλά νιώθω άβολα να μιλάω γι’ αυτό»

Παντούση - Παπαζήσης

Για τον ρόλο της στο «Κόκκινο Ποτάμι – Η συνέχεια», την αναγνωρισιμότητα και τη σχέση της μίλησε η Αναστασία Παντούση σε σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό μας», όπου και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο που αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις.

Έκανε λόγο μάλιστα, μία αναφορά στην αρνητική ενέργεια που έχει εισπράξει στο παρελθόν από μία άλλη γυναίκα, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον σύντροφό της, Ιωάννη Παπαζήση.

Χωρίς να τον κατονομάσει, δήλωσε ερωτευμένη εξηγώντας ωστόσο ότι νιώθει άβολα να μιλά δημόσια για ένα τόσο προσωπικό ζήτημα. «Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ καλά. Δε θέλω να μιλάω για το αγόρι μου γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος για μένα αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν κι άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για μένα. Αναγκάζεσαι κάπως, αυτό έχω καταλάβει. Αναγκάζεσαι να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί λίγο αυτό. Ξεκίνησα να λέω ότι δε θέλω να μιλάω γιατί πραγματικά δε θέλω. Μετά ερχόντουσαν οι ερωτήσεις πιο πολλές και λέω, οκ δεν είναι κάτι, ας μιλήσουμε. Μετά γίνεται ένας ντόρος που δεν τον μπορώ εγώ. Δε θα ήθελα η αναγνωρισιμότητα να έρθει μέσω της σχέσης μου. Δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να μοιραστώ πράγματα τόσο προσωπικά. Με όποιον και αν ήμουν το ίδιο θα έκανα. Νιώθω άβολα. Δεν έχω να κρύψω κάτι» είπε.

«Ισχύει ότι δε θέλω πολύ τις συνεντεύξεις. Νιώθω με κάποιο τρόπο ότι κρίνομαι και αυτό δεν είναι ωραίο, είναι λίγο άβολο. Είμαι ένας ειλικρινής άνθρωπος και στις συνεντεύξεις σκέφτομαι τι θα πω, πως θα το πω… Δεν είναι ότι φοβάμαι απλώς πολλές φορές τα λόγια που λες μπορεί να μεταδοθούν αλλιώς… Κάπως χάνεις τον εαυτό σου. Δεν ξέρω ακριβώς πως να το εξηγήσω» πρόσθεσε στη συνέχει, η Αναστασία Παντούση.

Τέλος, για τη σχέση της με τις άλλες γυναίκες η Αναστασία Παντούση δήλωσε: «Η σχέση μου με τις γυναίκες είναι καλή. Δόξα τω Θεώ έχω συνεργαστεί με όμορφες γυναίκες και δεν έχω πάρει αυτό το κακό και ανταγωνιστικό βλέμμα. Και το ψεύτικο επίσης, αυτό το χαμόγελο που ναι, είμαστε καλά αλλά από πίσω βγαίνει το μαχαιράκι. Ευτυχώς δεν το έχω νιώσει αυτό. Ούτε συμπεριφορές άσχημες έχω αντιμετωπίσει. Ίσως κάποια στιγμή κατάλαβα ότι κάποιες ενέργειες ήταν αρνητικές. Ένιωθα λίγο άβολα. Από γυναίκα το ένιωσα αυτό. Ήταν τα βλέμματα αυτά τα ψεύτικα που σου είπα πριν. Αλλά ήταν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου