Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Πήρε τηλέφωνο τον πατέρα του στον αέρα της εκπομπής – Τι του ζήτησε;

Τους ξάφνιασε όλους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής είχε καλεσμένο στο «The 2night Show» τον Κώστα Φιλίππογλου και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης κάλεσε στο τηλέφωνο τον πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή και έδωσε ωραία πάσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να προχωρήσει σε μία εξομολόγηση.

«Δεν θα ήθελα να γυρίσω πουθενά στο παρελθόν γιατί είναι αυτή η ζωή τόσο ωραία με την αρχή και το τέλος της. Ζήσε ωραία τα χρόνια που μπορείς, μην πειράξεις κανέναν, αγάπα τους ανθρώπους, αν γίνεται να δώσεις αγάπη και να φύγει η ψυχή σου ήρεμη. Δηλαδή αν με ρωτήσεις, χωρίς να θέλω να πω ότι είμαι και σοφός, αλλά νιώθω τι κατάλαβα από αυτή την ζωή», είπε ο παρουσιαστής.

«Υπήρχε και ένα πολύ ωραίο ρητό που το έλεγε ο πατέρας μου. Μου επιτρέπεις να τον πάρω ένα τηλέφωνο; Θα τον πάρω! Δως μου ένα δευτερόλεπτο να τον πάρω, να μου πει αυτό το στιχάκι και να το ακούσεις όπως μου το έλεγε πάντα», πρόσθεσε καλώντας τον πατέρα του, Τάσο, στο τηλέφωνο.

«Έλα μπαμπά, είμαστε στον αέρα της εκπομπής και έχω έναν πάρα πολύ ωραίο κύριο ηθοποιό, τον Κώστα Φιλίππογλου καλεσμένο και μιλάμε για τον χρόνο. Σε πήρα να μου πεις εκείνο το ποίημα που μου λες»,ακούστηκε στη συνέχεια.

Τότε ο μπαμπάς του τού απάντησε από την άλλη άκρη της γραμμής: «Ήταν για τον χρόνο, οχτάστιχο και θυμάμαι να σου πω μόνο τους τέσσερις τελευταίους. Σ’ αυτή την παμφάγο, την όλη πορεία, τι τάχα μας μένει θαρρώ μ’ απορία. Μονάχα το τώρα μας μένει θαρρώ, το μόνο σημείο σχεδόν σταθερό. Σ’ αυτή τη νησίδα λοιπόν ας σταθούμε και κάθε καλό της καρπό ας γευτούμε. Στιγμή ευτυχίας ας μην πάει χαμένη, γιατί έξω απ’ το τώρα ποιος ζει ποιος πεθαίνει».

 Δείτε όσα έγιναν on air:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου