Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Έχει τύχει να παίζω και ένας κύριος να κοιμάται, ροχαλίζοντας πάρα πολύ δυνατά

Με αφορμή την πρεμιέρα «Διάλεξε το θάνατό σου αγάπη μου» στην οποία πρωταγωνιστεί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν στο θέατρο για να αποσπάσουν δηλώσεις.

Η ηθοποιός δήλωσε χαρούμενη που βρίσκονταν ο σύζυγος και τα παιδιά της εκεί, για να την απολαύσουν, ενώ θυμήθηκε και ένα αστείο περιστατικό που της είχε συμβεί σε άλλη παράσταση κατά το παρελθόν.

«Δεν έχω άγχος, μου δίνει χαρά να είναι εδώ οι δικοί μου άνθρωποι… Έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά σε παραστάσεις. Έχει συμβεί να παίζω μονόλογο σε μια πολύ δραματική παράσταση και ένας κύριος από κάτω στην πρώτη σειρά να κοιμάται, ροχαλίζοντας πάρα πολύ δυνατά και να μην ξυπνάει με τίποτα. Έχει συμβεί να σηκώσουν τηλέφωνο… Είναι πάρα πολλά» είπε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αρχικά.

Σε άλλο σημείο, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν, αν ο κόσμος εξακολουθεί να τη ρωτάει ακόμα για τους «Ψίθυρους Καρδιάς» με την ίδια να απαντά: «Ο κόσμος όχι, δεν με ρωτάει για τους Ψίθυρους Καρδιάς. Εσείς με ρωτάτε. Δε μπορώ να πω ότι με ενοχλεί, απλά δεν έχω κάτι καινούργιο να απαντήσω. Όπως καταλαβαίνετε για κάτι που έγινε 25 χρόνια πριν δε γεννιέται κάποια καινούργια απάντηση. Τα έχω πει πολλές φορές αλλά δε με ενοχλεί. Είναι κι αυτό μέρος της δουλειάς μας».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00