Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Θάνος Αλεξανδρής για Γιώργο Μαρίνο: Αν έλεγες τότε στο χωριό ότι δουλεύεις μαζί του, θεωρούνταν κατάντια (Βίντεο)

Ο Θάνος Αλεξανδρής, ο συγγραφέας του βιβλίου της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», στο οποίο βασίζεται η ομώνυμη σειρά του Alpha, μίλησε για την οικογένειά του και στο πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και τα λεγόμενα «σκυλάδικα». Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και συγγραφέας, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαρίνο, αλλά και στη σχέση του με την Μαλβίνα Κάραλη.

«Μεγάλωσα με δύο φανταστικούς γονείς που ήταν πλούσια τα συναισθήματα. Νιώθαμε πλούσιοι. Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω δάσκαλος και η μητέρα μου δικηγόρος. Πέρασα στη νομική, έγινα ηθοποιός, μετά τραγουδιστής και μετά στα “σκυλάδικα”» τόνισε για τους γονείς του.

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαρίνο, ο Θάνος Αλεξανδρής είπε: «Ήμουν φοιτητής όταν με πήρε ο Γιώργος Μαρίνος στη “Μέδουσα”. Δεν ήξερα πώς να το πω στους δικούς μου, τότε ήταν κατάντια για το χωριό. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή καλλιτέχνης! Ξαφνικά ήρθαν οι δικοί μου να με δουν και τους άρεσε πολύ η παράσταση και μου έδωσες το “οκ”.

Σχολιάζοντας τη δεκαετία κατά την οποία πήγε να δουλέψει για πρώτη φορά στα μπουζούκια τόνισε: «Τη δεκαετία του ’80 πήγα να δουλέψω στα μπουζούκια της επαρχίας με ποιοτικό ρεπερτόριο αλλά έφαγα κράξιμο από τους θαμώνες. Για να καταφέρω να επιβιώσω, μου πρότειναν τα καλλιτεχνικά γραφεία της εποχής να τραγουδάω μαζί με μπαλέτο από νόστιμες γυναίκες. Τότε δουλεύαμε 7 μέρες την εβδομάδα και γινόταν χαμός. Κατάλαβα ότι για να επιβιώσω έπρεπε να υιοθετήσω το ρεπερτόριο των ανθρώπων της νύχτας. Από το 1980 μέχρι το 1992 ήταν ένα μαγευτικό ταξίδι που αν το ξαναζούσα, θα επέλεγα να ζήσω αυτό το όνειρο. Έχω δει ανθρώπους να κρατούν μαύρες σακούλες από επιδοτήσεις και δάνεια και να κάνουν πρόταση στα κορίτσια για μία νύχτα».

Μιλώντας για τον σημαντικό καλλιτέχνη Γιώργο Μαρίνο, ο Θάνος Αλεξανδρής αποκάλυψε, ότι είχε μία ιδιαίτερη πίστη στα ζώδια: «Το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ο Γιώργος Μαρίνος ήταν το ζώδιο μου, μόλις του είπα ότι είμαι παρθένος, ήθελε να με διώξει, γιατί είναι δίδυμος και δεν ταιριάζαμε».

Ο συγγραφέας αναφέρθηκε επίσης και στην καλή του φίλη Μαλβίνα Κάραλη: «Γνώριζα τη Μαλβίνα από όταν ήμουν 14 ετών. Ήταν η σταρ της Χαλκίδας χωρίς να ασχοληθεί ακόμα. Στα 13 της σε μία έκθεση ζωγραφικής, έκανε την Αγία Παρασκευή γυμνή και την είχαν διώξει από το σχολείο και έκτοτε ακουγόταν πολύ το όνομά της. Ξαφνιαστήκαμε τότε γιατί τότε ήταν όλα συντηρητικά. Έγινε σταρ γιατί τότε με το Πολυτεχνείο ανέβηκε στην ταράτσα, κυκλοφορούσε με σορτς καυτό και εάν την κοιτούσε κάποιος φώναζε την αστυνομία».

«Ήταν η πρώτη που της είχα πει ότι θα πάω στον Κουν και με πήρε μαζί της στο “Φαντάζιο” και μου έδωσε να κάνω το πρώτο μου ρεπορτάζ. Για το δεύτερο μου ρεπορτάζ, πάμε στην Πλατεία Βάθη και προσλαμβάνεται σαν κονσοματρίς για να μάθει πώς είναι η νύχτα. Τα κείμενά της ήταν μαγικά. Επίσης, έχουμε πάει στην Φυλής και την ώρα που είναι οι πελάτες να μπουν μέσα, αυτή τους απήγγειλε Καβάφη» αποκάλυψε ο Θάνος Αλεξανδρής.

 

https://www.youtube.com/watch?v=XgZD8-txMi8

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου