Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

Love Island: «Απαρηγόρητη» παίκτρια του ριάλιτι – «Νιώθω ότι μου πήραν το στήριγμά μου»

Η Αναστασία φαίνεται πως «πήρε πολύ βαριά» το γεγονός ότι τη χώρισαν από τον Γιώργο στο Love Island και στο χθεσινό επεισόδιο, μίλησε για τα συναισθήματά της.

Τα ζευγάρια άλλαξαν κι ενώ κάποιοι παίκτες μπορεί να χάρηκαν, γιατί τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν άλλους, η Αναστασία δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς.

Μιλώντας στην Κατερίνα, η διαγωνιζόμενη του ριάλιτι σχέσεων, είπε: «Δεν είναι ότι με ενοχλεί που έχουμε αλλάξει ζευγάρια ή ότι δεν εμπιστεύομαι εκείνον ή την Κλαούντια ή τον Αργύρη. Δεν με απασχολεί ότι είμαι με άλλο ζευγάρι. Απλά αυτή τη στιγμή, νιώθω πως μου έχουν δώσει την πιο δύσκολη δοκιμασία. Να μην μπορώ να τον αγγίξω, να τον φιλήσω και να μην μπορώ να περάσω χρόνο μαζί του».

 

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ενώ του μίλησε για τα συναισθήματά της, νιώθει ότι ο Γιώργος δεν την καταλαβαίνει. «Γύρισα και του είπα πως νιώθω και δεν με καταλαβαίνει. Μια περίοδο έλεγα πως ο μοναδικός λόγος που κάθομαι εδώ πέρα και με ηρεμεί είναι ο Γιώργος. Επειδή τώρα τελευταία τα βρήκαμε κιόλας και με έκανε να γελάω, μου άρεσε πολύ όλο αυτό. Τώρα θα τον βλέπω κι απλά θα μιλάμε. Έτσι είναι οι κανόνες», δήλωσε.

Τέλος, είπε: «Νιώθω ότι μου πήραν το στήριγμά μου, αλλά εντάξει, θα τα καταφέρουμε».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου