Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Σωτήρης Πολύζος για Μιμή Ντενίση: «Άκουσα κραυγές από μέσα, δεν της άρεσε καθόλου»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε ο Σωτήρης Πολύζος. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την… επεισοδιακή γνωριμία του με τη Μιμή Ντενίση.

Κεφάλαιο Μιμή Ντενίση – Η γνωριμία σας;

Η γνωριμία μας ήταν πολύ επεισοδιακή. Μαθαίνω ότι κάνει διακοπές στην Σκόπελο και τηλεφώνησα εκεί που ήταν, μίλησα κάποια στιγμή μαζί της. Θυμάμαι πως ήταν η πρεμιέρα της εκπομπής μου το 1993. Ήμουν πιτσιρίκος, δεν με ήξερε και το ήθελα πάρα πολύ. Περνούσαν οι μέρες και δεν έβγαινε στο τηλέφωνο και με έζωσαν τα φίδια. Ήξερα και ότι σύντομα θα έφευγε και πήγα πήρα το αυτοκίνητο, κάμερα και εμφανίστηκα με μία ανθοδέσμη.

Πήγα και είδα πρώτα την μητέρα της, της είπα «Γεια σας, δεν είναι σωστό, δεν έχω ραντεβού με την κυρία Ντενίση αλλά θέλω να κάνω την συνέντευξη μαζί της». Πήρε την ανθοδέσμη, είχα γράψει και ένα απολογητικό κείμενο με όσα σου είπα. Άκουσα κραυγές από μέσα, βγήκαν και είπαν πως δεν της άρεσε αυτό αλλά θα την κάνετε την συνέντευξη. Βγήκε η Μιμή, με κατακεραύνωσε. Τελικά κάναμε μία καταπληκτική συνέντευξη, γίναμε φίλοι και κάποια στιγμή όλο αυτό μετά από πολλά χρόνια έγινε σχέση, έγινε γάμος και παραμένει μία πολύ μεγάλη αγάπη.

Η ίδια η κυρία Ντενίση είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως η απόσταση που υπήρχε σας οδήγησε στον χωρισμό. Είναι όντως έτσι;

Ναι γνωρίζω την δήλωση που έκανε. Όντως η απόσταση τα δυσκολεύει τα πράγματα.

Από την πλευρά σας αν γυρίζατε το χρόνο πίσω, θα το διορθώνατε αυτό;

Δεν έχει νόημα νομίζω να σου πω τι θα έκανα αλλά ναι ιδανικά θα μπορούσα να σου πω ότι θα το διόρθωνα. Έτσι έγιναν τα πράγματα. Εγώ στέκομαι στο πώς είμαστε, όχι σήμερα εδώ και πολλά χρόνια. Χωρίσαμε αλλά είναι σα να μη συνέβη ποτέ αυτό. Νιώθω σα να είμαστε και σήμερα παντρεμένοι. Σα να μη συνέβη το διαζύγιο, σα να μη μείναμε ένα χρόνο χώρια. κάνουμε μαζί διακοπές, κάνουμε μαζί τις γιορτές. Μοιραζόμαστε τις αγωνίες μας, παίρνουμε κοινές αποφάσεις κτλ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου