Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Ιωάννα Παππά: «Λύγισε» για την απώλεια της μητέρας της – «Μιλήσαμε πριν μπει στην εντατική και μετά, ποτέ ξανά»

Συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Παππά και αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, αλλά και τον ερχομό του γιου της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» και αρχικά, αναφέρθηκε στον γιο της και τον νέο της ρόλο ως μητέρα.

«Δεν το πίστευα ότι θα φτάναμε εδώ. Τον πρώτο καιρό, μέχρι να αποκτήσεις επαφή, δεν καταλαβαίνεις ότι θα γίνει άνθρωπος. Όταν μπαίνουν όλα σε μια τροχιά, ηρεμείς. Μιλάει, σου δείχνει ότι πονάει, σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη και ανησυχείς λιγότερο. Μας λέει και τι να κάνουμε πλέον. Βάζει σε τάξη όλο το σπίτι, ευτυχώς! Μας βοηθάει πολύ», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, ο γιος της δεν την έχει δει ποτέ στην τηλεόραση. «Δεν με έχει δει, δεν τον έχω βάλει στη διαδικασία να καταλάβει τι κάνω. Ξέρει ότι είμαι ηθοποιός και δουλεύω στο θέατρο. Φέτος, το καλοκαίρι τον πήγα στην Επίδαυρο. Είναι πολύ κοινωνικός, χαιρετάει όλη τη γειτονιά κάθε μέρα. Έχω μάθει όλο τον κόσμο που δεν ήξερα εδώ και επτά χρόνια. Λένε ότι είναι “η χαρά της γειτονιάς”», εξηγεί για τον 3χρονο Αντώνη.

 

Αναφορικά με την απώλεια της μητέρας της, μετά τη διάγνωσή της με κορωνοϊό, δήλωσε: «Έχουν συμβεί πολλά τα τελευταία δύο χρόνια. Η μητέρα μου έφυγε από κορωνοϊό. Ήταν σοκαριστικό, απλά το ότι ταυτιζόσουν με αυτές τις ιστορίες που άκουγες καθημερινά. Ήξερες ότι άλλες 100 οικογένειες περνούσαν το ίδιο με εσένα, για τον ίδιο λόγο».

«Η μητέρα μου μπήκε στο νοσοκομείο με Covid-19 και δεν μπορούσαμε να τη δούμε. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία. Μιλήσαμε το τελευταίο απόγευμα, πριν μπει στην εντατική και μετά, ποτέ ξανά. Είναι σκληρό, είναι σαν τροχαίο ατύχημα. Δεν ξέρω δηλαδή τι είναι καλύτερο και τι είναι χειρότερο από το να προετοιμαστεί κάποιος, να έχει έναν άνθρωπο δικό του και να ζήσει τη διαδικασία της αναχώρησης σταδιακά. Νομίζω ότι πάντα πονάει και δεν υπάρχουν τρόποι να το αντιμετωπίσει», συμπλήρωσε.

Η μητέρα της έμεινε για έναν μήνα στο νοσοκομείο και όπως αναφέρει η Ιωάννα Παππά, είχε διαγνωστεί με τη μετάλλαξη Δ, που ήταν και η πιο «δύσκολη» να αντιμετωπιστεί. «Νομίζω δεν ήταν και ακριβώς ζωντανοί οι άνθρωποι που βρίσκονταν στα νοσοκομεία εκείνη την περίοδο. Σίγουρα όμως, το πιο σκληρό με αυτή την ιστορία που όλοι το φοβόμασταν και το φοβόμαστε ακόμα, είναι ότι υπάρχει η ανάγκη να μείνει προστατευμένος και ο υγιής και ο ασθενής, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει αυτή η επαφή. Είναι πολύ σκληρό αυτό το κομμάτι», είπε η ηθοποιός.

 

Τέλος, δήλωσε πως η απώλεια της μητέρας της την έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι να χαίρεσαι τους ανθρώπους σου, όταν τους έχεις. «Μεγαλώνοντας, ξέρεις ότι μπορεί να έρθει η στιγμή που κάποιος δικός σου θα φύγει, οπότε προσπαθείς να φτιάξεις τη σχέση σου. Ό,τι και να έχεις πει, όσες αγκαλιές έχεις πάρει τον άνθρωπό σου, νιώθεις ότι ήθελες άλλα τόσα και να πεις και να κάνεις. Η μητέρα μου πρόλαβε να ζήσει τον Αντώνη για δύο χρόνια», είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00