Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Νίκος Κοκλώνης: «Πότε θα πάψουμε να είμαστε κριτές των πάντων, που πρώτα από όλα καταδικάζουμε ό,τι δεν μπορούμε να καταλάβουμε;»

Η είδηση πως ένα νεαρό γκέι ζευγάρι από την Αρμενία έδωσε τέλος στη ζωή του, γιατί δεν άντεχε τη μη αποδοχή από τις οικογένειές του και την κοινωνική κατακραυγή συγκλονίζει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι δύο νεαροί έπεσαν από τη γέφυρα Νταβντάσεν από 94 μέτρα ύψος, στην πόλη Ερεβάν, πρωτεύουσα της χώρας. Ο Τίγκαν και ο Άρσεν πριν δώσουν τέλος στη ζωή τους δημοσίευσαν κοινές φωτογραφίες τους γράφοντας: «Happy End. Πήραμε μαζί την απόφαση να μοιραστούμε τις φωτογραφίες αυτές και να κάνουμε τα επόμενα βήματα».

Ο Νίκος Κοκλώνης μοιράστηκε τις σκέψεις του για το τραγικό τέλος των δύο ερωτευμένων αγοριών, γράφοντας σε στόρι του: «Δυο νέοι ερωτευμένοι δίνουν τέλος στη ζωή τους δίνοντας ένα τελευταίο φιλί και πέφτοντας από μια γέφυρα, γιατί η κοινωνία που ζουν δεν τους επιτρέπει να χαρούν την αγάπη τους. Σαν χαστούκι που σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως το δικαίωμα να αγαπάς, να ερωτεύεσαι και να μπορείς να αγκαλιάζεις τον άνθρωπό σου όταν περπατάτε μαζί στον δρόμο για πάρα πολύ κόσμο σε πολλές χώρες και σε πολλές κοινωνίες δεν είναι καθόλου δεδομένο. Συνέβη στην Αρμενία όπου δύο νεαρά αγόρια αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεχαν άλλο την κριτική, τις λοξές ματιές, τη μη αποδοχή. δεν άντεχαν τον πόνο να μην μπορούν να είναι ο εαυτός τους. Συμβαίνει δυστυχώς παντού. Όχι μόνο στην Αρμενία. Όχι μόνο στα μικρά χωριά της επαρχίας με τις κλειστές κοινωνίες και τα κλειστά πολλές φορές μυαλά, αλλά δίπλα μας» σημείωσε.

 

koklwnis-2

«Πότε θα γίνουμε άνθρωποι που πρώτα από όλα θα αγαπάμε; Πότε θα πάψουμε να είμαστε κριτές των πάντων που πρώτα από όλα καταδικάζουμε ό,τι δεν μπορούμε να καταλάβουμε και να αποδεχτούμε; Κόμπος στο στομάχι».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου