Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Καταπέλτης η Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Δεν θα μου πεις εσύ ότι δεν θα κάνω εγώ παιδί»

τρικαλιώτη

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και σε σχόλια που είχε ακούσει πριν καταφέρει να κάνει παιδί.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά και δήλωσε χαρακτηριστικά: «όταν μου είπαν πως δεν μπορώ να κάνω παιδί, δεν το δέχθηκα. Πιστεύω στις μαγικές μας, όλων, δυνάμεις. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που τα θέλουμε πραγματικά. Ναι, μπορούμε να τα κάνουμε. Είναι θέμα ενεργειακό κατά τη γνώμη μου. Αν φορτίσεις κάτι πάρα πολύ θετικά και ενεργειακά, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσεις κάτι που σου έχουν πει οι άλλοι ότι αποκλείεται να γίνει».

H ίδια συνεχίζει: «Για το παιδί μού είχαν πει πως αποκλείεται, «ξέχνα το» και είχα πάντα στο μυαλό μου την υιοθεσία. Είχα δηλαδή κατά νου πως άμα δεν συμβεί η εγκυμοσύνη, δεν έχει καμία σημασία αν θα γίνω βιολογικός γονιός. Και είπα ότι θα προσπαθήσω γιατί δεν μπορεί να μου πει κάποιος όχι για αυτό που πραγματικά έχει έρθει το σώμα μου να κάνει. Γιατί εγώ ανεβαίνω πάνω στη σκηνή και κάνω πράγματα που είναι παλαβά! Δεν θα μου πεις εσύ ότι δεν θα κάνω εγώ παιδί. Και το έκανα».

«Μετά από αυτό επικοινώνησαν πολλές γυναίκες μαζί μου. Παιδιά, είναι πολύ συγκινητικό όσα λάμβανα στα social media» συμπλήρωσε η Πέγκυ Τρικαλιώτη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00