Μαρία Ηλιάκη: Tο μπλέξιμο με την τροχαία και η κλήση -«Καλά μου κάνανε!»

Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη αρκετές φορές έχει κάνει story μέσα από το αυτοκίνητό της την ώρα που μετακινείται μέσα στην Αθήνα και έχει εκφράσει τα παράπονά της για την κίνηση στους δρόμους. Αυτό που δήλωσε πρόσφατα είναι η πιο σωστή ατάκα για το κέντρο της Αθήνας, μία ατάκα που έχουμε πει τουλάχιστον όλοι μας μία φορά. «Η κατάσταση στο κέντρο πια δεν παλεύεται», έγραψε η 44χρονη παρουσιάστρια και μαμά της ενός έτους Κατερίνας.

Σίγουρα το κέντρο της Αθήνας πάντα είχε κίνηση και δεν είναι παράλογο, αφού αποτελεί το μέρος στο οποίο ανατρέχει καθημερινά ο περισσότερος κόσμος. Ή αν μη τι άλλο κάποια στιγμή περνάει για να πάει σε κάποια άλλη περιοχή. Ωστόσο, πραγματικά το τελευταίο διάστημα είναι λες και τα αυτοκίνητα είναι περισσότερα από ποτέ. Σε αυτό συμφωνούν οι πάντες.

Η ανάρτηση που έκανε με χιούμορ η Ηλιάκη:

 

 

Το αίτημα της παρουσιάστριας

Μετά το παράπονο για την κίνηση, η Ηλιάκη μοιράστηκε και έναν προβληματισμό με το κοινό ζητώντας να της βρουν ένα GPS που να λέει εναλλακτικές διαδρομές για να μη την πιάνει ο δακτύλιος.

«Θέλω να μου πείτε κάτι. Αν υπάρχει κάποιο GPS, κάποιος πλοηγός, που να σου λέει πώς να πας εκεί που θες να πας χωρίς να μπεις στον δακτύλιο. Γιατί αν υπάρχει αυτό, να το κατεβάσω. Θα είναι πολύ βοηθητικό. Γιατί λέω εγώ τις προάλλες ‘Σιγά μωρέ θα μπω για τόσο’. Και με γράψανε. Καλά μου κάνανε. Την πάτησα. Με γράψανε οι άνθρωποι. Τους λέω ‘Έσφαλα. Γράψτε με’. Τα πλήρωσα κιόλας. Ήθελα, λοιπόν, να μου πείτε αν υπάρχει αυτός ο πλοηγός να μου λέει αν υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές να αποφεύγω το κέντρο», είπε.

 

Δείτε εικόνες από το στόρι της:

Ηλιάκη Ηλιάκη