Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ξέσπασε η κόρη της Άντζελας Δημητρίου – Δεχόμαστε πόλεμο από παντού

Με αφορμή το 3ο live του J2US και την άβολη στιγμή ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Γαρμπή, η κόρη της πρώτης, Όλγα Δημητρίου Κιουρτσάκη, προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση.

Βλέποντας τα σχόλια που γράφονται για τη μητέρα της στα social media, η Όλγα Δημητρίου Κιουρτσάκη έκανε λόγο για «πόλεμο» από συγκεκριμένα άτομα, χωρίς να τα κατονομάσει.

Μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Facebook, έγραψε:

«Καλημέρα φίλοι μου. Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα μηνύματα που μου στείλατε χθες για το χθεσινό live. Η αλήθεια είναι ότι ανταλλάξαμε απόψεις που αν τις λέγαμε δημόσια θα είχε γίνει θέμα. Θα ήθελα, και πρώτη φορά στη ζωή μου το ζητάω αυτό, όσοι μας συμπαθείτε-αγαπάτε, να συσπειρωθείτε και να γίνεται μια γροθιά, μια ομάδα κάτω από κάθε ποστ στο Instagram – Facebook – Twitter και Tik-tok γιατί δεχόμαστε μεγάλο πόλεμο από “αλλού”.

Ονόματα δε λέω…. Έτσι κάνουν τόσα χρόνια οι κακοί, υποστηρίζουν τους κακούς. Και εμείς οι καλοί που δεν έχουμε πειράξει ποτέ και δε μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, φαινόμαστε λίγοι γιατί δεν έχουμε ανάγκη να υποστηρίξουμε ή να “θάψουμε” κανέναν μέχρι τώρα που δεν τραβάει άλλο το να κάνω τα στραβά μάτια.

Ντρέπομαι που το ζητάω αυτό μετά από τόσα χρόνια να το κάνετε για εμάς αλλά έχουμε πλέον φτάσει στα όριά μας με αυτά τα ορκ που μας κάνουν πόλεμο από συγκεκριμένο άτομο. Ευχαριστώ πολύ. Συγγνώμη αν σας κούρασα με το κατεβατό μου αλλά έλεος, 3ο live συνεχόμενα πάει πολύ».

Ο διάλογος Καίτης Γαρμπή και Άντζελας Δημητρίου

Στο χθεσινό επεισόδιο του J2US, η Άντζελα Δημητρίου και ο Παύλος Σταματόπουλος τραγούδησαν το «Τατουάζ». Μετά το τέλος του τραγουδιού, ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε τον λόγο στην επιτροπή. Όταν ήρθε η ώρα της Καίτης Γαρμπή η κριτής αναρωτήθηκε τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια που διαγωνίζεται στο μουσικό σόου.

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του. Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά» είπε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στην Άντζελα Δημητρίου, με τη δεύτερη να παίρνει τον λόγο και να απαντά:

«Όχι, μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;».

«Απολύτως τίποτα. Αυτά είναι τα μυστικά μεταξύ μας» αποκρίθηκε η Καίτη Γαρμπή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00