Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Λάουρα Νάργες: «Ένα μήνα μαζί» – Η νέα ανάρτηση για τον γιο της

Ένας μήνας πέρασε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου από τη μέρα που η Λάουρα Νάργες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Πριν από μερικές ώρες, η ραδιοφωνική παραγωγός προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από το προσωπικό προφίλ της στο Instagram για να εκφράσει τη χαρά της, όσον αφορά τον πρώτο μήνα ζωής του γιου της.

Ποζάρει στον φακό μέσα από το σπίτι της. Στα χέρια της κρατά μία πιπίλα, ενώ στο φόντο της εικόνας φαίνονται μπλε μπαλόνια και μπλε λουλούδια. Ακόμη, φαίνεται και η κοιλιά της, η οποία παραμένει ελαφρώς φουσκωμένη, ένα μήνα μετά τη γέννα.

«Λεχώνα. Σήμερα έχουμε επέτειο, είμαστε 1 μήνα μαζί» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Δείτε την ανάρτησή της

Η πρώτη ανάρτηση με το νεογέννητο παιδί της

Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία μαζί του, στο δωμάτιο του μαιευτηρίου.

«21.09.2022», σημείωσε η Λάουρα Νάργες, αναφερόμενη στην ημερομηνία γέννησής του.

Την είδηση της γέννησης του γιου του, έκανε γνωστή ο Χρήστος Σαντικάι μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τραγουδιστής ανέβασε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία φαινόταν να κρατά το χέρι του νεογέννητου αγοριού που έφερε στη ζωή η Λάουρα Νάργες.

Στο story που δημοσίευσε, έγραψε: «Καλώς ήρθες αντράκο μου. Λάουρα σε ευχαριστώ. Σε αγαπάω».

λαουρα

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00