Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Asia Express: Σοβαρό ατύχημα για τον Γιώργο Μαυρίδη – Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Asia Express, καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης είχε ένα ατύχημα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (21/10) ο Κωνσταντίνος Βασάλος περιέγραψε στην κάμερα τι συνέβη με τον γνωστό tattoo artist στις σκάλες, αφού ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να μιλήσει από τους έντονους πόνους.

«Τον είδα παιδιά, έπεσε πολύ άσχημα. Βγήκα έκανε ένα κρακ και έπεσε έτσι, με πλάτη, πάνω στο σκαλοπάτι, ήταν σοβαρό. Ήταν δυνατό χτύπημα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια, ανησύχησε ιδιαιτέρως και τόνισε: «Βγήκα από την τουαλέτα και τον είδα πεσμένο κάτω, οπότε τρόμαξα πάρα πολύ. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω, μετά είδα τη μέση του και κατάλαβα, δεν μπορεί ούτε τα παπούτσια να βάλει».

Ο παίκτης με το ζόρι περπατούσε και δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Αν και αρχικά οι γιατροί εντόπισαν μόνο κάποιες εκδορές στην πλάτη του, τελικά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάστασή του εκτενέστερα.

Εκεί του έδεσαν το χέρι και τη μέση κι έτσι δεν θα λάβει μέρος στο επόμενο race του Asia Express.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00