Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Γιάννη Καραβασάνη: «Πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, παλαιότερα δεν πίστευα» (Φώτο)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία φέτος έχει αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι γνωριμιών «Love Island», παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Hello και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επανασύνδεσή της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη.

Μιλώντας, στο ξεκίνημα της συνέντευξής της, για τον τρόπο με τον οποίο ένιωσε, όταν είδε τις εικόνες με τον σύζυγό της από το φετινό καλοκαίρι: «Όταν περνάς καλά, σου φαίνονται όλα ωραία. Από την άλλη, όταν δημοσιοποιείται κάτι χωρίς να το θέλεις, έχεις και την αίσθηση της παραβίασης. Ωστόσο, επειδή αυτό αποτελεί μέρος της δουλειάς μας, το κατανοώ, αν και είναι κάτι που δεν συνηθίζεται».

Papageorgiou__2_

Για την επανασύνδεση με τον Γιάννη Καραβασάνη και για την πίστη της στις δεύτερες ευκαιρίες σημείωσε: «Πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, ενώ παλαιότερα δεν πίστευα. Δεν ξέρω όμως πως μου συνέβη αυτό με τον Γιάννη».

«Πολλές φορές βάζουμε τη λογική πάνω από το συναίσθημα. Εγώ όμως πλέον εμπιστεύομαι το ένστικτο μου και αφήνω για λίγο στην άκρη τη λογική. Θέλω να είμαι χαρούμενη και να περνάω καλά και όχι να προβληματίζομαι με αρνητικές σκέψεις» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο ο σύζυγός της διαχειρίζεται τη δημοσιότητα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε: «Δεν ξέρω πως θα του φανεί τώρα που μιλάμε για αυτόν. Ωστόσο, επειδή είμαστε πολλά χρόνια μαζί, γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλο».

Για τα δημοσιεύματα και τις αναλήθειες που ακούγονται κατά καιρούς: «Με τόσο πολλές εκπομπές που προσπαθούν να καλύψουν τόσο πολλά θέματα, υπάρχει και κάποια υπερβολή, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου έκανε εντύπωση. Βέβαια, δεν αισθάνθηκα καλά ούτε μου άρεσε. Είναι κάποια πράγματα που επιλέγεις να κρατάς για τον εαυτό σου και αυτό που δεν θέλεις να μοιράζεσαι δεν θέλεις να το ψάχνει και ο άλλος. Για να μη μιλάς για αυτό, σημαίνει ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό, το οποίο δεν γνωρίζει ο κόσμος, μόνο οι γονείς σου. Ότι έγινε, έγινε όμως».

«Μέχρι και ο πατέρας μου με παίρνει τηλέφωνο για να μου πει, “αυτό δεν είναι αλήθεια”. “Μην το διαβάζεις κι εσύ, ασ’ το να πάει στα κομμάτια”, του απαντώ συνήθως» είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου