Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Ελένη Μενεγάκη για την υπόθεση στον Κολωνό: «Αισθάνομαι βαθιά σοκαρισμένη για αυτά που ακούμε»

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 12 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη στη συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα, καθώς είναι Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του MEGA μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και δήλωσε βαθιά σοκαρισμένη από όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, με την σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό από τον 53χρονο, ο οποίος βίαζε και εξέδιδε την νεαρή.

«Η μία πείθει την άλλη. Νομίζω ότι σιγά σιγά στον περίγυρό μας υπάρχουν γυναίκες που είτε νόσησαν, είτε όχι αλλά έκαναν τη μαστογραφία τους. Είτε βρήκαν κάτι, είτε τίποτα. Εγώ γενικώς λαμβάνω μηνύματα, είτε από κοντά είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο και γι’ αυτό πολλές φορές ξεχνιέμαι και μιλάω στις γυναίκες. Είναι τόσο έντονη η σχέση μαζί τους. Συνήθως όταν κάποιος δεν αισθάνεται καλά όταν έχει ένα πρόβλημα, εκεί που νιώθει πιο άνετα το λέει. Είμαι φιλική, αληθινή και αγαπησιάρικη παρουσία για μία άλλη γυναίκα» δήλωσε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Όσον αφορά στην κτηνωδία που έχει προκαλέσει φρίκη και αποτροπιασμό η ίδια σημείωσε: «Αισθάνομαι πραγματικά βαθιά σοκαρισμένη γι’ αυτά που δεν σταματάμε να ακούμε. Πονάω, όπως φαντάζομαι πονάει ο κάθε άνθρωπος που ακούει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα δίπλα μας. Δεν είναι πολύ μακριά μας όλα αυτά».

 

https://www.youtube.com/watch?v=kEwtIt5NvC0

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00