Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Χριστιάνα Καρνέζη στα Παραπολιτικά για την περιπέτεια της υγείας της: Πέρασα δύσκολα – Μου στάθηκε ο Σεφερλής

Η ηθοποιός, πρώην µοντέλο και στενή συνεργάτιδα του Μάρκου Σεφερλή Χριστιάνα Καρνέζη µιλάει πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας της και εξηγεί τους λόγους που το καλοκαίρι δεν µπόρεσε να είναι µαζί του στην παράσταση «Πράκτωρ 00λεφτά» , αφού τη θέση της πήρε εκτάκτως, µία ηµέρα πριν από την πρεµιέρα, η Ελενα Τσαβαλιά.

«Οταν ξεκινήσαµε τις πρόβες στις αρχές του καλοκαιριού, έκανα προληπτικές εξετάσεις και ενώ στην κοιλιακή χώρα ήταν όλα καλά, απλώς υπήρχε µια κύστη άνευ σηµασίας, στον µαστό είχα βγάλει έναν όγκο. Μου είπε ο γιατρός ότι αυτός ο όγκος πρέπει να αφαιρεθεί και δεν θα επηρεάσει τις παραστάσεις και τις πρόβες για την προετοιµασία της παράστασης. Μπήκα χειρουργείο, έβγαλα τον όγκο και τον στείλαµε για βιοψία, περιµένοντας 15 ηµέρες να βγει. Παράλληλα, εγώ έκανα πρόβες για το “∆ελφινάριο”. Αυτό έγινε δύο εβδοµάδες πριν από την πρεµιέρα. Στην πρόβα τζενεράλε άρχισε να πονάει πολύ η κοιλιά µου. Να φανταστείς ανέπνεα και πονούσα πολύ. Πήρα τον γυναικολόγο µου και πήγα απευθείας στην κλινική του. Μου έκανε υπέρηχο και µου είπε ότι έχω ρήξη κύστεως και ότι είχα πάθει εσωτερική αιµορραγία. Παράλληλα, περίµενα και τη βιοψία για τον µαστό. Επειδή έχω ενδοµητρίωση, αυτό το µετράνε µε τους καρκινικούς δείκτες. Εκείνοι ήταν αρκετά ανεβασµένοι και φαινόταν ότι έχω καρκίνο ωοθηκών. Ο γυναικολόγος φοβήθηκε, επειδή µία εβδοµάδα πριν είχα αφαιρέσει έναν όγκο από τον µαστό, ότι µπορεί να είναι όντως καρκίνος ωοθηκών και µπορεί να έχει γίνει κάποια µετάσταση. Ετσι, µε έβαλε στο χειρουργείο εκτάκτως, µου είπε ότι δεν µπορεί να γίνει λαπαροσκόπηση, γιατί φοβόταν, και, έτσι, έγινε χειρουργείο. Με άφησε έναν µήνα εκτός της παράστασης».

Η Χριστιάνα αποκαλύπτει και το θαύµα που έζησε λίγες µέρες πριν πάρει τη βιοψία στα χέρια της: «Οπως ήµουν στο δωµάτιο του νοσοκοµείου, είδα την Παναγία, που ήρθε, µου χάιδεψε το κεφάλι και µου είπε “µη στενοχωριέσαι, όλα θα πάνε καλά, θα το ξεπεράσεις”. Λίγες ώρες µετά βγήκε η βιοψία από τον µαστό, αρνητική για κακοήθεια. Αυτός ήταν ένας σπάνιος όγκος, που τον προλάβαµε. Στη συνέχεια, και η δεύτερη βιοψία ήταν αρνητική για κακοήθεια στις ωοθήκες. Είχα κύστη στις ωοθήκες, αλλά ο γιατρός όταν µε άνοιξε στο χειρουργείο, βρήκε διογκωµένη τη σάλπιγγα και έπρεπε να την αφαιρέσει. Η βιοψία της σάλπιγγας βγήκε αρνητική για κακοήθεια και πήγαν όλα καλά, ευτυχώς. Πέρασα µεγάλο σοκ. Θέλω να πω ότι στο πλευρό µου ήταν από την πρώτη στιγµή ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά. Με έπαιρναν όλη µέρα τηλέφωνο. Ουσιαστικά δεν ήξεραν µε όλα αυτά που έπαθα πότε και αν θα γυρίσω στο θέατρο. Παρ’ όλα αυτά, δεν σταµάτησαν τη µισθοδοσία µου και µόλις επανήλθα και µπορούσα να περπατήσω, µε αγκάλιασαν πάλι στη θεατρική σκηνή στο “∆ελφινάριο”, κάνοντας εγώ λίγα πράγµατα, γιατί δεν το επέτρεπε η υγεία µου. Eχω χάσει τη µητέρα µου από καρκίνο, τη γιαγιά µου, τη θεία µου… Επίσης, η αδελφή µου το έχει περάσει όταν ήταν 30 χρονών, αλλά το ξεπέρασε. Θέλω να πω δηµόσια “ευχαριστώ” στον Μάρκο Σεφερλή και στην Eλενα Τσαβαλιά, που µου στάθηκαν τόσο πολύ».

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά την 1η Οκτωβρίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου