Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Κοριτσάκι με είδε στον Ιράν χωρίς το μαντίλι και έπαθε σοκ (Βίντεο)

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Παγιδευμένοι», Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και περιέγραψε την εμπειρία που η ίδια βίωσε στο Ιράν όταν και έζησε για μικρό διάστημα εκεί για τις ανάγκες γυρισμάτων.

 

Δεν είναι αυτή η καταπίεση που βλέπουμε

Μιλώντας για τα όσα βίωσε λέει: «Είναι ίσως ο πιο φιλόξενος λαός που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι όλοι πολύ ανοιχτοί, πολύ δοτικοί, ευγενείς. Έχουν πολύ ενδιαφέρον να μάθουν για μας, για την Ελλάδα και έχουμε πάρα πολλά κοινά. Από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα. Συμπεριφορές, λέξεις καθημερινές που δεν γνωρίζουμε ότι είναι Περσικές. Ο λαός ως λαός δεν είναι αυτή η καταπίεση που βλέπουμε και που ακούμε και που συμβαίνουν».

 

Οι γυναίκες είναι τρομερά σπουδαγμένες και μορφωμένες

«Οι γυναίκες οι ίδιες είναι πολύ δυνατές, πολύ δυνατοί χαρακτήρες, τρομερά σπουδαγμένες και μορφωμένες. Mετράει ο λόγος τους στην οικογένεια τους και παίρνουν θέσεις στον περίγυρο όσο μπορούν. Αλλά και πάλι υπάρχουν πάρα πολλοί περιορισμοί».

 

Είχα βγάλει για λίγο το μαντίλι μου

«Την πρώτη μέρα των γυρισμάτων πήγα στην τουαλέτα και ήμουν στο νιπτήρα, έπλενα τα χέρια μου και είχα βγάλει για λίγο το μαντίλι μου. Ένα μικρό κοριτσάκι μπήκε στην τουαλέτα και έπαθε σοκ που με είδε χωρίς το μαντίλι. Άρχισε να μου μιλάει αλλά ακόμα δεν είχα εξοικειωθεί με την γλώσσα και δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά για να μου δείξει ότι πρέπει να βάλω το μαντίλι μου».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00