Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Γιάννης Ζουγανέλης: Η τραπ είναι μια φασιστοειδής ιδεολογία – Τι είπε για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

Ο Γιάννης Ζουγανέλης εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε μία συνέντευξη, ενώ εξέφρασε την άποψή του για την τραπ μουσική.

Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και μουσικός σχολίασε το κίνημα του MeToo και ξεκαθάρισε ότι δεν θα δούλευσε ποτέ μαζί με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

«Είμαι σε κάθετη ρήξη με την τραπ. Η τραπ είναι μια φασιστοειδής ιδεολογία. Δεν τους καταλαβαίνω, τους απεχθάνομαι. Δεν μπορώ να έχω συμμετοχή σε συναυλία που ξέρω εκ προοιμίου ότι θα είναι και κάποιος που μιλάει για όπλα και ψευτοτσαμπουκά. Αν μου έλεγαν έλα στα MAD να πάρεις το πρώτο βραβείο και ήξερα ότι είναι εκεί, δεν θα πήγαινα. Οι τράπερς είναι φαιδροί και ματαιόδοξοι. Είμαι σε κάθετη ρήξη και με τους συναδέλφους μου που κάνουν τα καλά παιδιά και συνεργάζονται μαζί τους. Είναι αμορφωσιά» είπε αρχικά.

Όσον αφορά στο MeToo και στους Φιλιππίδη και Λιγνάδη: «Δεν θα δούλευα με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη, είμαι κάθετος σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Αυτοί που ακούστηκαν είναι μειοψηφία σε σχέση με αυτά που συμβαίνουν σε γραφεία και τράπεζες. Εκεί ο εκβιασμός είναι τρομερός. Υπάρχουν κι άλλοι που έχουν καταγγελθεί στον χώρο μας. Στο κίνημα του #MeToo δεν πουλάει η βία, αλλά ποιος την κάνει και κάτω από ποιες συνθήκες την κάνει».

«Οι παρουσιαστές δεν με έχουν πάρει ποτέ στα σοβαρά τη μουσική μου. Ήμουν υποψήφιος στα Grammy, στους πρώτους 7, αλλά πέρασε στα ψιλά» είπε με παράπονο ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Με πλησιάζουν και με συχγαίρουν για το εγγονάκι. Με ρωτούν αν η κόρη μου χώρισε και δεν ήταν στα γενέθλια του γαμπρού μου. Αφορούν τον κόσμο αυτά; Ήταν στα γενέθλια και ήμουν και εγώ. Συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν η Χαρούλα έδωσε τη σκυτάλη στην Ελεωνόρα» τόνισε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου