Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Διαζύγιο για πρώην υπουργό – Μεγάλο όνομα της Κεντροδεξιάς

Νέα σελίδα αποφάσισε να γυρίσει στα προσωπικά του ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της πολιτικής ζωής, μετά από τρεις δεκαετίες έγγαμου βίου.

Την είδηση δημοσίευσε χθες η στήλη «The Big Mouth» του powergame.gr, όπου αναφέρεται ότι «χώρισαν οι δρόμοι νεοδημοκράτη πρώην υπουργού με την επί 30 χρόνια σύζυγό του». Χωρίς να τον κατονομάζει, το δημοσίευμα διευκρινίζει ότι: «Αν και τα σύννεφα στη σχέση είχαν εμφανιστεί εδώ και καιρό, τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να δρομολογήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου πριν από λίγες μέρες».

«Για να διευκολύνω, το κουίζ πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της ελληνικής κεντροδεξιάς, ο οποίος για χρόνια κυριαρχεί στο πολιτικό σκηνικό», είναι οι επιπλέον πληροφορίες που αναφέρονται στο άρθρο, όπου δίνονται και στοιχεία για την τρέχουσα κατάσταση του πολιτικού, γράφοντας: «Μάλιστα, μετά το χωρισμό του, είναι και εμφανώς ανανεωμένος, δείχνοντας αποφασισμένος να ξαναφτιάξει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) τη ζωή του».

Καθώς πρόκειται για κουίζ, αφού δεν κυκλοφορεί ακόμα η πληροφορία στα παραπολιτικά πηγαδάκια, μάθαμε, λοιπόν, και σας το μεταφέρουμε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει διανύσει μακρά πορεία στα κοινά και έχει αξιοζήλευτο βιογραφικό. Γεμάτος με ακαδημαϊκούς τίτλους, δραστηριότητες και τιμητικές διακρίσεις, στη διαδρομή του μέχρι σήμερα έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο σημαντικών πολιτικών ζυμώσεων και εξελίξεων, χωρίς να διστάζει να εκθέσει τον εαυτό του ως πρωταγωνιστή σε δύσκολες καταστάσεις. Έχει περάσει από όλα σχεδόν τα δημόσια αξιώματα και είναι πλούσιος σε εμπειρίες και γνώσεις, αφού είχε την ευθύνη να διαχειριστεί αρκετά υπουργεία, ενώ έχει αφήσει το στίγμα του απ’ όπου κι αν πέρασε, δείχνοντας με τις αποφάσεις του ότι ποτέ δεν υπολόγισε το πολιτικό κόστος. Ο ίδιος έχει αποκαλύψει ότι η είσοδός του στην πολιτική συνέπεσε με το γάμο του, καθώς εκείνη την ημέρα έμαθε ότι τον προορίζουν για βουλευτή. Παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι για την πολιτική του καριέρα οφείλει πολλά, αν όχι όλα, στη σύζυγό του. Ωστόσο, όλα τα ωραία φαίνεται ότι κάποτε τελειώνουν, ίσως για να έρθουν καινούργια!

 

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 23 Σεπτεμβρίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου