Χρήστος Σαντικάι: Η Λάουρα γέννησε με καισαρική και δεν μπόρεσα να είμαι μέσα στον τοκετό

Σαντικάι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες η Λάουρα Νάργες και ο σύντροφος της Χρήστος Σαντικάι που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους.

Μάλιστα ο ευτυχής πατέρας, φανερά συγκινημένος μίλησε σήμερα στις κάμερες του «Πρωινού μας» έξω από το μαιευτήριο, αναφερόμενος στα συναισθήματά του, αλλά και στην εμπειρία της γέννας, όπως ο ίδιος την βίωσε δίπλα στη γυναίκα του.

Έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι η Νάργες είναι στο μήνα της, αφού και ο ίδιος ο Σαντικάι το είχε παραδεχθεί μπροστά στις κάμερες, έχοντας ζητήσει μάλιστα και μια μεγάλη χάρη από τον ατζέντη του, σε περίπτωση που η γυναίκα του γεννούσε ενώ ήταν ο ίδιος εν ώρα εργασίας.

 

 

Σαντικάι

Οι πρώτες συγκινητικές δηλώσεις 

Μιλώντας στις κάμερες του Πρωινού που τον περίμεναν έξω από το μαιευτήριο είπε:

«Πετάω, είμαι ερωτευμένος πολύ. Δόξα το θεό η Λάουρα είναι πολύ καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον γιατρό μας, που μας στήριξε πάρα πολύ, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη εγκυμοσύνη. Είμαι σοκαρισμένος, πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Η γέννα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ήταν πάνω στις μέρες μας. Η γέννα πραγματοποιήθηκε με καισαρική, όποτε δεν μπόρεσα να είμαι μέσα».