Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα δημοσίευσή της από το νοσοκομείο

Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία πριν από περίπου δύο χρόνια έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, ανάρτησε μερικές ακόμα εικόνες από το νοσοκομείο.

Με μία δημοσίευση τριών φωτογραφιών και ενός βίντεο στο Instagram, η άτυχη γυναίκα μοιράστηκε με τους 233 χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές από την προσπάθεια αποκατάστασης της βλάβης που έχει υποστεί το πρόσωπο και το σώμα της εξαιτίας της επίθεσης με το οξύ.

«Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με την μπλε πόδια. Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή…και μέρος της ζωης μου. Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω.

Ευχαριστώ τον υπέροχο γιατρό μου Dr. Γιάννης Γκούρας και το προσωπικό του» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

 

Δείτε τη δημοσίευση

Παλιοσπύρου, Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα δημοσίευσή της από το νοσοκομείο
Παλιοσπύρου, Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα δημοσίευσή της από το νοσοκομείο
Παλιοσπύρου, Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η νέα δημοσίευσή της από το νοσοκομείο

 

 

Το χρονικό της επίθεσης με το βιτριόλι

Στις 20 Μαΐου του 2020 δημοσιοποιήθηκε πως μια 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα, δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9:30 το πρωί σε κτήριο στην οδό Θησέως στον χώρο εργασίας της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Μια μαυροφορεμένη γυναίκα, η Έφη Κακαράντζουλα, είχε «στήσει καρτέρι» στα σκαλιά που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτηρίου και ανέμενε το θύμα, να πάει στη δουλειά για της επιτεθεί.

Μόλις η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε και κινήθηκε προς το ασανσέρ, τότε η δράστης πετάχτηκε μπροστά της και της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα, σε κατάσταση σοκ, βγήκε στον δρόμο καλώντας σε βοήθεια και μπήκε σε διπλανό φαρμακείο, όπου τις παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, ενώ τα ρούχα της έλιωναν πάνω στο σώμα της από το οξύ.