Δήμητρα Κατσαφάδου: «Ταυτοποιήσαμε τον δράστη, είμαστε λίγο πριν τη σύλληψή του»

Κατσαφάδου

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αfορούσαν στις συνεχείς διαρρήξεις στο μαγαζί της στο Περιστέρι. Μεταξύ άλλων η ίδια αναρωτήθηκε αν θα βρει κάποια στιγμή τον κατάλληλο σύντροφο.

«Το σπίτι που έχω νοικιάσει στο κέντρο της Αθήνας, που είναι ένα πολύ ωραίο σπίτι, το έχω παραχωρήσει σε μια κοπέλα χημειοθεραπευόμενη που γνώρισα στην εκδήλωση του Make a Wish. Και τώρα μένω στο καταφύγιο ζώων μαζί με τα 160 σκυλιά που συντηρώ της φίλης μου και τα δικά μου 24» είπε αρχικά.

Όσον αφορά στη διάρρηξη: «Μου έσπασαν δύο φορές το μαγαζί του Περιστερίου, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, έπαθα την κρίση πανικού γιατί είμαι λίγο καταθληπτικός ασθενής. Ταυτοποιήσαμε τον έναν δράστη και είμαστε λίγο πριν τη σύλληψή του».

Κλείνοντας, η Δήμητρα Κατσαφάδου τόνισε για την προσωπική της ζωή: «Ρε αδερφέ, εγώ δεν θα βρω έναν άντρα; Δεν θα βρω έναν σύντροφο; Και μου λέει ο αδερφός μου “δεν υπάρχει κάποιος να σε αντέξει”, με την καλή έννοια».

Υπενθυμίζεται ότι αρχές Σεπτεμβρίου η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε γνωστοποιήσει μέσω social media ότι το κατάστημά της στο Περιστέρι, είχε διαρρηχθεί για πρώτη φορά. Η ίδια ανάρτησε σε stories φωτογραφίες από τις ζημιές στο κατάστημα, καθώς και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, τη στιγμή που οι διαρρήκτες σπάνε τη τζαμαρία του καταστήματος.

Κατσαφάδου, Δήμητρα Κατσαφάδου: «Ταυτοποιήσαμε τον δράστη, είμαστε λίγο πριν τη σύλληψή του»
Κατσαφάδου, Δήμητρα Κατσαφάδου: «Ταυτοποιήσαμε τον δράστη, είμαστε λίγο πριν τη σύλληψή του»

Λίγες εβδομάδες αργότερα οι διαρρήκτες επιτέθηκαν ξανά και για δύο μέρες συνεχόμενα στο ίδιο μαγαζί σπάζοντας τη τζαμαρία και κλέβοντας 500 κρέμες. Όπως είχε τονιστεί οι κινήσεις των ληστών είχαν καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος, για αυτό και η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τα πρόσωπα.