Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Στη δημοσιότητα φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας «Η Αλίκη στο Ναυτικό» (Φώτο)

Η «Αλίκη στο Nαυτικό» είναι μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Γυρίστηκε το 1960 με την υπογραφή του Αλέκου Σακελλάριου και έκανε πρεμιέρα στις 20 Φεβρουαρίου 1961. Ήταν η πρώτη έγχρωμη ταινία της Φίνος Φιλμ, καθώς και της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Σε αυτή πρωταγωνιστεί η ίδια μαζί με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

 

O λογαριασμός του Instagram που είναι αφιερωμένος στον Κλεισθένη Δασκαλάκο, τον φωτογράφο των μεγαλύτερων Ελλήνων σταρ, δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από τα γυρίσματα, στην οποία βλέπουμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να ποζάρει στην κάμερα, ντυμένος στα λευκά, με ένα τσιγάρο στο στόμα, ενώ βρίσκεται στο καμαρίνι του.

Στη λεζάντα της ανάρτησης διαβάζουμε:

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στις 17 Νοεμβρίου του 1960 σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία του Κλεισθένη από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της ταινίας “Η Άλίκη στο Ναυτικό” που κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Φεβρουαρίου του 1961 κατακτώντας εισπρακτικά την πρώτη θέση ανάμεσα στις 58 ταινίες της σαιζόν με περισσότερα από διακόσιες δέκα τρεις χιλιάδες εισιτήρια. Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά τους θεατές με την αρχοντική και επιβλητική παρουσία του ερμηνεύοντας μοναδικά τον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί την πρώτη έγχρωμη ταινία της Φίνος Φίλμ της οποίας η παραγωγή ξεπέρασε το αστρονομικό για την εποχή ποσό των δύο εκατομμυρίων δραχμών και προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία αργότερα και στο Παρίσι με τον τίτλο “Η κόρη του Ναυάρχου”».

Δείτε τη φωτογραφία

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου