Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Σπάνια εξομολόγηση από τον Θεοφάνους: «Στο σχολείο έχω περάσει άσχημα, με έχουν κλειδώσει στις τουαλέτες» (Βίντεο)

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», μίλησε για την προσωπική του ζωή, το «Μαύρο Ρόδο», τις δύσκολες τηλεοπτικές στιγμές και το bullying που δέχτηκε στην παιδική του ηλικία.

«Το X-Factor είναι ένα από τα πιο ωραία πρότζεκτ άλλα αδικημένο. Δεν ήμουν στο σόου, γιατί ήμουν στο OPEN, στο ‘Ένα Τραγούδι Ακόμα’. Το ‘Ένα Τραγούδι Ακόμα’ δίνει επίσης ένα βήμα στα νέα ταλέντα».

Ο μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε στη νέα σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» στην οποία έχει δημιουργήσει το τραγούδι των τίτλων.

«Στο ‘Μαύρο Ρόδο’ που έρχεται στο MEGA, μία κοπέλα έχει αποφασίσει να ερωτευτεί τον ‘Χριστό’. Για το τραγούδι των τίτλων αποφάσισα να μην απευθυνθώ σε κάποιον επαγγελματία στιχουργό αλλά στους 350 μαθητές μου.

Το τραγούδι των τίτλων της σειράς θα το ερμηνεύσει Ελένη Βιτάλη, η οποία είναι η ιδανική γι’ αυτό το τραγούδι», ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην παιδική του ηλικία: «Όταν ήμουν στο γυμνάσιο, δεν ήμουν κοινωνικός. Είχα δυο φίλους που τώρα είναι μοναχοί.

Στο γυμνάσιο δεν έπαιζα μπάλα, ήμουν σε μία χορωδία κυρίως με κορίτσια. Γι’ αυτόν τον λόγο μου έκαναν bullying. Έχω περάσει άσχημα στο σχολείο. Με έχουν κλειδώσει στις τουαλέτες», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου