Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Κατερίνα Μονογυιού για την απώλεια του αδερφού της: «Ο Τζώρτζης είναι εδώ, δεν φεύγουν οι ψυχές» (Βίντεο)

Η Κατερίνα Μονογυιού σε μια συνέντευξη της μίλησε για την ξαφνική απώλεια του αδερφού της, Τζώρτζη Μονογυιού, για το διαζύγιο της, αλλά και την κατάψυξη ωαρίων. Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η βουλευτής αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

«Η ομορφιά είναι ευχή και κατάρα όπως λένε, όταν είσαι καλοπροαίρετος όμως, αυτό γυρνάει πάνω σου. Έπρεπε να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πράγματα, λόγω της εμφάνισης. Έχω δυσλεξία και την αγαπώ. Υπάρχουν διάφορα πράγματα που δεν γνωρίζει η κοινωνία και σε στοχοποιεί. Κλείνω τα αυτιά μου σε κάθε τοξικό άνθρωπο».

Όσον αφορά στην ξαφνική απώλεια του αδελφού της: «Όταν “φεύγει” ένας νέος άνθρωπος δεν είναι εύκολο, σαν οικογένεια δεθήκαμε ακόμα περισσότερο. Μετά την απώλεια του αδελφού μου, με βοήθησε η εργασιοθεραπεία. Ο αδελφός μου, ο Τζώρτζης, είναι εδώ, δεν φεύγουν οι ψυχές, μονό τα σώματα. Συμπεριφέρομαι όπως θα ήθελε ο αδελφός μου: να προχωράω στη ζωή μου και να τον κάνω υπερήφανο».

Κλείνοντας και μιλώντας για την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Μονογυιού σχολίασε: «Θα ήθελα πάρα πολύ ένα παιδί άλλα και να μην ερχόταν δε θα το θεωρούσα αποτυχία. Πολύ σύντομα θα κάνω κατάψυξη ωαρίων. Όταν ήμουν σε διάσταση με τον πρώην σύζυγό μου, δε μου επιτρεπόταν να φυλάξω τα ωάριά μου και είπα αυτό πρέπει να αλλάξει».

Δείτε το βίντεο:

 

Ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού ήταν βίαιος και ακαριαίος και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, μετά από το δυστύχημα με τη Ferrari που οδηγούσε, προκαλούν σοκ.

Ο άτυχος άνδρας έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος, επίσης είχε πολλαπλές εκδορές, κατάγματα άνω και κάτω άκρων, εγκαύματα στο πρόσωπο στη δεξιά πλευρά, στην πρόσθια τραχηλική χώρα και στη δεξιά χείρα, ενώ καταλάμβαναν το 5% της επιφάνειας του σώματος. Όπως συνηθίζεται οι ιατροδικαστές έχουν πάρει βιολογικό υλικό και περιμένουν και τον εργαστηριακό έλεγχο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00