Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βίκυ Καγιά: «Δεν θα μου λείψουν κάποιοι συνεργάτες, όπως δεν τους λείπω και εγώ» (Βίντεο)

Η Βίκυ Καγιά μίλησε αποκλειστικά στηn κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για όλους και για όλα. Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο επιστρέφει ξανά στο νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας GNTM μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Ο νέος  κύκλος αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικός από τον προηγούμενο καθώς οι αλλαγές είναι πολλές. Ξεκινώντας φυσικά από τα διαφορετικά πρόσωπα που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή. Η Βίκυ Καγιά σχολίασε την επιστροφή της στο ριάλιτι μόδας GNTM αλλά και ποιοι συνάδερφοί της δεν της λείπουν.

«Είναι η έβδομη χρονιά και στις έβδομες χρονιές υπάρχει φαγούρα» δήλωσε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια μιλώντας για την επιστροφή της στο ριάλιτι μόδας, «Greece’s Next Top Model». Αποκάλυψε πως το ριάλιτι show έχει αλλάξει από τη ρίζα του και πως ακόμα και η παραγωγή είναι άλλη.

Φυσικά αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία χαρακτήρισε μία «σταρ». «Παγκόσμια σταρ» συγκεκριμένα.

«Η Σοφία είναι μια παγκόσμια σταρ. Στην Αμερική το να είσαι ξεχωριστός, το να έχεις μια πολύ διαφορετική εικόνα από τους άλλους σε κάνει σταρ. Και η κοπέλα είναι σταρ».

«Δεν θα μου λείψουνε, όπως και εγώ δεν τους λείπω»

Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε όμως, και στους παλιούς της συνεργάτες καθώς και στα προηγούμενα πρότζεκτ που είχε αναλάβει.

«Εγώ προτείνω πάρα πολύ κόσμο, αλλά δεν μπορώ να επιβάλω κάποιον αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του» δήλωσε η ίδια ενώ αποκάλυψε πως έχει επικοινωνία με τον Άγγελο Μπράτη.

«Με τον Άγγελο μιλάμε, ανταλλάσσουμε μηνύματα κτλπ. Δεν θα μου λείψουνε, έχουμε και όποια σχέση έχουμε, τυπική αλλά όπως και εγώ δεν τους λείπω, έτσι και μένα δεν θα μου λείψουν» είπε χαρακτηριστικά, αναφορικά με ορισμένους πρώην συνεργάτες της.

 

 

Ερωτώμενη για τα νούμερα τηλεθέασης δήλωσε πως ποτέ δεν την άγχωσαν, ωστόσο το μεγαλύτερο άγχος της είναι να τα καταφέρει. «Είμαι 44 και δεν είμαι ρομπότ» συμπλήρωσε.

Σχετικά με τα άλλα πρότζεκτ που είχε αναλάβει να παρουσιάσει, δήλωσε πως «λάτρεψε» το «Dancing with the Stars», ωστόσο εκτιμά πως ο κύκλος αυτός για εκείνη έχει κλείσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου