Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Κληρονομιά Τράγκα: Απορρίφθηκε η προσφυγή της Μαρίας Καρρά κατά της δέσμευσης της περιουσίας της

Η προσφυγή της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Μαρίας Καρρά, κατά της δέσμευσης των περιουσιακών της στοιχείων από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες απορρίφθηκε μετά από πρόταση του εισαγγελέα, που υιοθέτησε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Σύμφωνα με το protothema.gr, τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του Τράγκα, που δεν φαίνεται να συνδέονται με την κληρονομιά του δημοσιογράφου, δύναται να αποδεσμευτούν, έτσι ώστε να ελπίζει ότι θα της μείνουν τουλάχιστον τα χωράφια του παππού της στην Εδεσσα.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, η σύζυγος του εκδότη και δημοσιογράφου βρέθηκε στην πλέον δυσχερή θέση μετά τη διάταξη της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες που συνέταξε ο επικεφαλής της Χαράλαμπος Βουρλιώτης, η οποία δέσμευσε όλη την προσωπική της περιουσία.

Η Μαρία Καρρά διαμένει μόνιμα πλέον στο Μαϊάμι και σύμφωνα με τις πληροφορίες έρχεται στην Ευρώπη μόνο όταν πρόκειται να συναντήσει τον τελευταίο δικηγόρο που προσέλαβε, τον Θεόδωρο Μαντά. Τα ραντεβού τους λαμβάνουν χώρα στο Μονακό, το μικροσκοπικό πριγκιπάτο που επέλεξε ο Γιώργος Τράγκας ως μόνιμη κατοικία του τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Εκεί μάλιστα συνέταξε και την ιδιόχειρη διαθήκη του. Αυτή που όταν αποκαλύφθηκε άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για τους τρεις κληρονόμους του.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου