Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Ζόζεφιν: «Θα ήθελα να είμαι κριτής σε σόου να βοηθήσω τα νέα παιδιά» (Βίντεο)

Πρεμιέρα έκαναν στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονται φέτος το χειμώνα ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ζόζεφιν, ενώ μαζί τους θα είναι και ο FY.

Οι τρεις τους χάρισαν στους θαμώνες του κέντρου μοναδικές στιγμές διασκέδασης και στη συνέχεια έκαναν αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

Ο Πέτρος Ιακωβίδης έκανε μία σύντομη αναδρομή στο παρελθόν του και αποκάλυψε πως άρχισε να τραγουδά από τα 13 του, με την απόλυτη στήριξη της οικογένειάς του.

Η Ζόζεφιν αποκάλυψε πως θα ήθελε πολύ να είναι κριτής σε ένα μουσικό σόου, ώστε να βοηθήσει τα νέα παιδιά που επιθυμούν να μπουν στον χώρο του τραγουδιού. Ερωτώμενη για το εάν έχει απορρίψει κάποιο τραγούδι που έγινε επιτυχία, απάντησε:

«Δεν έχω απορρίψει, αλλά είχα δοκιμάσει το “Δυνατά-τα-τα”».

Ο FY μίλησε για την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού του «Νησί» και δήλωσε πως ήταν κάτι που το περίμενε.

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου για την εγκυμοσύνη της. Η ίδια διανύει τον 5ο μήνα κύησης και δηλώνει πολύ καλύτερα συγκριτικά με τους πρώτους μήνες που πέρασε λίγο δύσκολα.

Η παρουσιάστρια του Mega, Σίσσυ Χρηστίδου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «OK» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον χωρισμό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Όταν παντρεύεσαι δεν υπολογίζεις πως θα χωρίσεις. Πάνε τέσσερα χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας. Για εμένα ήταν πολύ δύσκολο» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Συνέντευξη έδωσε και ο Θοδωρής Μαραντίνης σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αποκάλυψε πως είχε προταθεί σε εκείνον και στη Σίσσυ Χρηστίδου να κάνουν πρωινό μαζί.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου