Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Snik: Η στιγμή που τρέχει να κρυφτεί πίσω από τον κόσμο – Νέα βίντεο από το κλαμπ στην Κατερίνη

Ο Snik υποστηρίζει ότι δεν ήταν δυνατόν να μείνει απαθής στο κλαμπ που τραγουδούσε στην Κατερίνη και εύχεται καλό μήνα στους θαυμαστές του. Τα βίντεο από τα λεπτά των επεισοδίων συνεχίζουν να διαδέχονται το ένα το άλλο. Σε αυτά βλέπουμε τις κινήσεις του τράπερ και το γενικότερο χαμό μέσα στο κέντρο. Τα βλέμματα πάντως παραμένουν στους δύο τραυματίες, που παραμένουν σε νοσοκομείο.

Σε ρινγκ μετατράπηκε γνωστό κλαμπ στην Κατερίνη κατά τη διάρκεια της συμπλοκής του γνωστού τράπερ Snik και των φίλων του, με μία άλλη παρέα που βρισκόταν στο μαγαζί, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένα 6 άτομα. Οι 4 από τους 6 τραυματίες, αμέσως μόλις τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έφυγαν για τα σπίτια τους, ενώ δύο άτομα – μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη- παρέμειναν για περαιτέρω νοσηλεία.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε καθώς θα ήταν μία βραδιά διασκέδασης την τελευταία μέρα του καλοκαιριού. Όλα κυλούσαν ομαλά όταν για άγνωστη ακόμα αιτία, μία παρέα που διασκέδαζε μπροστά ακριβώς από τον τράπερ Snik, ξεκίνησε να τσακώνεται με την παρέα του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 04:10 τα ξημερώματα ξεκίνησε η άγρια συμπλοκή με κλωτσιές και μπουνιές και με μπουκάλια, σκαμπό, σταντ και τραπέζια να εκσφενδονίζονται εκατέρωθεν. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά πήραν τη θέση της μουσικής.

Λίγες ώρες μετά την έκταση που πήραν τα επεισόδια ο Snik έδωσε τη δική του ερμηνεία: «Ήταν λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια», είπε ο τράπερ σε βίντεο που δημοσίευσε, προσθέτοντας ότι όσο ο ίδιος τραγουδούσε, μία παρέα τους προκάλεσε πετώντας μπουκάλια.

«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα», είπε.

 

https://youtu.be/vDHkxuRGnWU

 

Σε ένα νέα βίντεο από τη νύχτα των επεισοδίων στην Κατερίνη, βλέπουμε τον Snik να τρέχει να κρυφτεί πίσω από τον κόσμο…

https://youtu.be/tWascGTT-Y4

 

Ο Snik και η παρέα του είχαν φτάσει από νωρίς στην Κατερίνη, έκαναν στάση για φαγητό, από όπου μάλιστα δημοσίευσε και σχετικό story στο Instagram ο τράπερ και στη συνέχεια μετέβησαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου θα έδινε συναυλία. Μάλιστα, αρκετός ήταν ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στον χώρο προκειμένου να απολαύσει τον τραγουδιστή, αλλά τελικά η βραδιά πήρε πολύ άσχημη τροπή.

Μάλιστα, από τα ποτήρια που έπεφταν εκατέρωθεν, ένα τουλάχιστον άτομο τραυματίστηκε με το πρόσωπό του να έχει γεμίσει αίματα. Στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε πανικός και οι θαμώνες έτρεχαν προς την έξοδο προκειμένου να γλιτώσουν. Τελικά, στο μαγαζί στις 04:45 τα ξημερώματα έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες από το άγριο ξύλο που προηγήθηκε.

Υπενθυμίζεται πως έχουν περάσει μόνο δύο μήνες από τον ξυλοδαρμό που έπεσε μεταξύ του Snik και του Light στα Mad VMA 2022, ενώ τον Μάρτιο του 2022 ο τράπερ πιάστηκε στα χέρια με θαμώνα σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, με τα πράγματα να ξεφεύγουν για ακόμη μία φορά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00