Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ασυγκράτητη η Χριστίνα Παππά: Σέξι πόζες στο νερό προκάλεσαν «σεισμό» στην Μύκονο

H Χριστίνα Παππά σε λίγο καιρό θα γίνει γιαγιά αλλά παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ.

Η 53χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας μπορεί να είναι βέρα Βολιώτισσα, η ζωή της όμως έχει μεγάλη αδυναμία στην Μύκονο.

Κάθε καλοκαίρι το περνάει στο νησί των ανέμων στο οποίο έχει ανοίξει και εστιατόριο. Δεν παραλείπει βέβαια να απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού και να κάνει βουτιές στις υπέροχες παραλίες της Μυκόνου.

Κάθε της ανάρτηση στα social media προκαλεί εγκεφαλικά καθώς οι τέλειες αναλογίες θυμίζουν μοντέλου.

Δείτε τις τελευταίες της αναρτήσεις

 

 

 

Η Χριστίνα Παππά πριν από λίγο καιρό απασχόλησε με την απόφαση της να αποχωρήσει από το ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star Asia Express όπου μάλιστα δήλωσε:

«Αυτά εγώ δεν μπορώ να τα πω. Έφυγα για έναν αρκετά σοβαρό λόγο. Θα τα δείτε όλα όταν έρθει η στιγμή. Είμαι εδώ και ο Δημήτρης είναι εδώ Οι συνθήκες ήταν αρκετά δύσκολες. Είναι ωραίο το παιχνίδι αλλά αρκετά δύσκολο. Είχαμε 1,5 ευρώ ανά δύο ημέρες. Δεν ξέρω γιατί έφυγε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση. Ίσως γιατί οι συνθήκες ήταν δύσκολες».

Η ίδια είχε ξεκαθαρίσει ότι η απόφασή της δεν είχε σχέση με κάποιον καβγά όπως είχε ακουστεί. «Τα παιδιά είναι όλα υπέροχα. Δεν υπήρξε κανένα bullying. Άσε τα τώρα αυτά γιατί τώρα έχω βουρκώσει, λοιπόν γεια σας».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου