Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Ιωάννα Τούνη: «Πηγαίνετε σε κανέναν ψυχολόγο δεν είναι κακό» (Βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα και μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ανακαινίζουν τον κήπο τους, λίγους μήνες πριν καλοσωρίσουν το πρώτο τους παιδί και καρπό του έρωτά τους.

Μεταξύ άλλων σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε στα Instagram Stories της, έδειξε ένα μικρό άγαλμα του Βούδα που θα τοποθετήσουν έξω από το σπίτι τους.
Με αφορμή αυτή την ανάρτηση μία ακόλουθος της έστειλε ένα μήνυμα όπου την έβριζε, λέγοντάς της ότι «βάζουν τον σατανά μέσα στο σπίτι τους».

«Ρε ζώο τον σατανά μέσα στο σπίτι σου, το παιδί σου σκέψου. Εικόνες βάλε όχι Βούδες, να χαθείτε αντίχριστοι» ανέφερε το μήνυμα που έλαβε η Ιωάννα Τούνη, η οποία απάσησε δημόσια γράφοντας: «Πολύ όμορφη εικόνα για άτομο που – μάλλον – θεωρεί τον εαυτό του καλό χριστιανό, να στέλνει τέτοια μηνύματα σε κάποιον που δεν γνωρίζει καθόλου και δεν του έχει φταίξει σε τίποτα. Ο χριστιανισμός μιλάει για αγάπη προς τους γύρω του, να μην κρίνεις τους συνανθρώπους σου και σίγουρα να μην επιτίθεσαι αναίτια. Το πόσες εικόνες θα βάλεις στο σπίτι σου, δεν δείχνει τίποτα για το ποιόν σου, ούτε για τη ψυχή σου!»

«Αυτοί οι καθωσπρεπισμοί του τύπου “ντύνομαι σεμνά”, “έχω εικονοστάσι στο σπίτι” και κατά τα άλλα ψάχνω ευκαιρία που να ρίξω φαρμάκι και κακία, δεν με απασχολούν καθόλου! Έχω εικόνες στο σπίτι μου και θα βάλω ό,τι διακοσμητικά θέλω στον χώρο μου! Και ελπίζω το παιδί μου να μάθει να σέβεται οτιδήποτε διαφορετικό τριγύρω του και να μην κατακρίνει τους άλλους!».

 

Touni

 

Η instagrammer σε συνέχεια του ξεσπάσματός της ανέφερε: «Σταματήστε να το κάνετε αυτό το πράγμα online. Δηλαδή μπαίνετε online είστε πίσω από το πληκτρολόγιο και γράφετε κακία κακία. Νιώθετε καλύτερα με αυτό που κάνετε, δηλαδή πραγματικά. Πηγαίνετε σε έναν ψυχολόγο δεν είναι κακό».

 

https://youtu.be/Jqyee5D1ILM

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου