Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Διονύσης Ζάχος: Οι εμφανίσεις για καλό σκοπό και η …παραλίγο ”συνάντηση” με τον Τάκη Ζαχαράτο στα Γιάννενα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε στην πρόσφατη παράστασή  που έδωσε για φιλανθρωπικό σκοπό   στη Πρέβεζα ο Διονύσης  Ζάχος, αφού αντί εισιτηρίου  συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο της Πρέβεζας.  όπου έγινε το αδιαχώρητο στο Κηποθέατρο Γιάννης Ρίτσος  έγινε το αδιαχώρητο με τον κόσμο να διασκεδάζει και να γελά με τη ψυχή του ! ‘Αύριο 27/8  παρουσιάζει την «λευκή νύχτα».

Την συγκεκριμένη ημερομηνία τα καταστήματα στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης θα μείνουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ με μεγάλες προσφορές, εκδηλώσεις, δώρα, εκπλήξεις και πολλή μουσική!

 

Στις 30/8 παίζει στα Ιωάννινα  στο Montage μέσα στην στοά στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.  Με μια ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη σε όσους τον απολαύσουν, ο Διονύσης Ζάχος θα δώσει ξανά τον καλύτερο του εαυτό.  Με μια μέρα διαφορά, στις 31/8 στα Γιάννενα θα εμφανιστεί και ο Τάκης Ζαχαράτος.  θα γελάσουμε δυνατά με το Διονύση Ζάχο ή θα πάμε στην αγκαλιά του Τάκη Ζαχαράτο όπως είναι και ο τίτλος των παραστάσεων;  Οι δυο τους πάντως είχανε καιρό να βρεθούμε στην ίδια πόλη από το 2017 στην Αλεξανδρούπολη.

 

Τέλος ο Διονύσης Ζάχος θα δώσει μια τελευταία παράσταση στη Θεσσαλονίκη στις 6 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου