Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Ιωάννα Σιαμπάνη απαντά σε όσους την κράζουν: «Οι σέλφι σε μάραναν με την κοιλιά τούρλα»

Η Ιωάννα Σιαμπάνη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγες βδομάδες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Η νεαρή σχεδιάστρια μόδας που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Βέβαια, το τελευταίο διάστημα δέχεται όλο και περισσότερα αρνητικά σχόλια από γυναίκες που την «κράζουν» για αυτή την επιλογή της.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη βλέποντας καθημερινά τα DMs της δεν άντεξε άλλο και θέλησε να απαντήσει με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τι έγραψε

«Ως πρόσωπο που εκτίθεμαι έχω μάθει να αποδέχομαι την κριτική είτε αυτή είναι καλόβουλη είτε όχι. Δεν συνηθίζω μάλιστα να απαντώ. Το να λαμβάνω όμως διαρκώς επικριτικά έως και σεξιστικά σχόλια και ιδιαίτερα από γυναίκες (στην πλειοψηφία τους ήδη μανούλες) σχετικά με το αν και πόσο προβάλλω την κοιλιά μου, και το τι κάνανε εκείνες αντίστοιχα ειλικρινά δεν το φανταζόμουν.

Διανύω μια από τις ομορφότερες και ταυτόχρονα απαιτητικές και δύσκολες περιόδους της ζωής μου και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό που βιώνω. Αγαπώ κάθε στιγμή αυτής της περιόδου είτε εύκολη είτε δύσκολη και δεν νιώθω, όπως και καμιά δεν θα έπρεπε να νιώθω καμία ντροπή όταν δείχνω την κοιλίτσα μου.

Κορίτσια μου εσείς που είστε ήδη εγκυμονούσες ή εσείς που το ονειρεύεστε και κάποια στιγμή θα γίνετε να θυμάστε ότι αυτή η περίοδος ανήκει καταρχάς σε εσάς και το μωράκι σας και αποτελεί προετοιμασία για τη γνωριμία με τον έρωτα της ζωής σας.

Μπορείτε επομένως να είστε όπως θέλετε αρκεί να αρέσει σε εσάς! Μην ακούτε κανέναν και ιδιαίτερα ανθρώπους που αντί να στηρίζουν τις γυναίκες που αγαπούν ή προσπαθούν να αγαπήσουν τη διαρκώς μεταβαλλόμενη εικόνα τους με όλες της τις «ατέλειες» αφιερώνουν χρόνο να σχολιάσουν αρνητικά κάτι τόσο όμορφο και ιερό» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου