Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Συστήνει τους νέους της συνεργάτες στον Νίκο Μουτσινά

Η Φαίη Σκορδά από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια με τα την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 άλλαξε τηλεοπτική στέγη και θα έχει νέα ομάδα. Παρά το γεγονός ότι ο σταθμός δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την έναρξη της εκπομπής της, η παρουσιάστρια δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τα γραφεία του Φαλήρου.

Με ένα βίντεο σύστησε τους νέους της συνεργάτες της στον Νίκο Μουτσινά, αφού πλέον κι οι δύο βρίσκονται στον ίδιο σταθμό. Η παρουσιάστρια κοινοποίησε ένα βίντεο, περνώντας με την κάμερά της όλη την ομάδα, που θα είναι φέτος στο πλευρό της στο νέο της ξεκίνημα.

«Εγώ να σου συστήσω την ομάδα; Πρέπει να τη γνωρίζεις γιατί τα γραφεία μας είναι δίπλα» αναφέρει η Φαίη Σκορδά στον Νίκο Μουτσινά, με τον ίδιο με τη σειρά του να την καλωσορίζει στο σταθμό. Το τραγούδι που παίζει για τη συνάντησή τους είναι το «Έρωτα μου ανεπανάληπτε».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά πέρασε από όλους τους συνεργάτες της.

 

Νωρίτερα η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε σε story με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με την ομάδα που θα την πλαισιώνει στην εκπομπή.

Στη φωτογραφία εμφανίζονται η Εφημία Δήμου, η Ελεάννα Τριφίδου, ο Νίκος Παρτσώλης, η Ελένη Μουστάκη, η Νίκη Λεμονή, η Κατερίνα Νίνιου, η Σοφία Ραφτοπούλου, ο Άγγελος Βουράκης, ο Θεοδόσης Πάνου, η Μάρτζυ Λαζάρου, ο Γιάννης Μαυρίδης κ.α. .

 

Skorda_Synergates1

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00